Læs dagbog

Hyggedag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. november 2018 15:45

Jeg har mega hygget i dag ... Ja jeg stod tidligt op og plejede mig selv lidt ... Havde sådan lidt halv migræne oven på i går ...
Ja Kristendom var tungt i går .. vi gennemgik lige Apostelenes gerninger og så var det ellers lignelser det stod på hele dagen . Puha sikke mange slags lignelser der findes og vi skulle arbejde i grupper men det gik faktisk rigtig godt og jeg følte jeg for første gang jeg faktisk fik noget ud af det i går ha ha ..

Ja M og A var der ikke i går og jeg har intet hørt fra dem et par dage ... Ja M plejer jeg ikke at høre fra men A har ikke skrevet .. og jeg gider bare ikke rende i røven af dem og varte dem op når de bare altid skrider eller ikke gider komme i skole . De er gode til at være negative eller til at skride og gå på cafe og det må de jo selv om .

Ja men altså jeg hyggede mig i skolen i går og fik snakket med nogen af de andre men det er altså lidt en børnehave hvor folk hidser sig op over de mindste ting . Jeg undrer mig sq over hvordan man kan skændes om hvornår der skal luftes ud og alt det andet brok .. men jeg holder mig bare lidt for mig selv og snakker kun når jeg har lyst og overskud til det . Det er bare lidt svært når vi tit har gruppearbejde men altså jeg gør det så godt jeg kan og jeg er glad for skolen .

Nå men altså jeg var dødtræt i går og havde bare mega migræne i nat og i morges men det går meget bedre nu .

Jeg har faktisk været på Cafe helt alene i dag i centeret ... det var super hyggeligt ... Jeg tog tidligt afsted så tænkte jeg der nok ikke var så mange mennesker og jeg kunne få en plads og sidde ned ha ha ... Ja og jeg købte en kop varm kakao og en croissant ... uha 90 kroner men altså det var det værd ..
Så sad jeg der og læste lidt avis og kiggede på folk på cafeen og folk der gik udenfor på vej til at købe ind . Der var en hel del på cafeen men jeg fik en god plads og sad bare og hyggede mig .. og jeg fik da også lige snakket med en dame der kom med hendes datter og barnebarn jeg tilbød dem min plads fordi de havde barnevogn med og så kunne den stå ved siden af bordet men de takkede pænt nej og gik over og sad et andet sted så moren kunne amme i fred uden at genere folk. Det var jo fint nok .

Ja jeg hyggede mig og så gik jeg i Føtex og købte nogen flere strømper og lidt popcorn ha ha til manden . Ja mangler jo ikke noget var bare rundt og kigge lidt .

Ja og så kunne jeg godt mærke at nu var jeg træt og varm og mit hoved gjorde lidt ondt så jeg købte et par sandwich og så tog jeg hjem.
Men jeg var rigtig glad og havde hygget mig i dag det var skønt ingen lektier og ingen stress.

Sender søde JHN masser af krammer og lidt kage fra cafeen ha ha ... Håber du har det godt og jeg tænkte faktisk på dig i dag da jeg bare tog på cafe helt spontant .. det var super hyggeligt og ikke farligt men dyrt ha ha .
Er din crosstrainer kommet eller er det gået helt i ged ?? ... Ja tænker bare på dig og jeg håber du har det godt i det kolde vejr .. frem med hue og handsker og halstørklæde.
Pas nu godt på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvor er det dejligt at læse om, at du har nogle gode dage! Det glæder mig! Det lyder vildt hyggeligt at tage på café, ja jeg synes stadigvæk, du er vildt sej! Og det lyder bare som om, du virkelig har nydt det, det er virkelig skønt. Så fedt! Og sødt af dig at tilbyde din plads. Så fik du lige en lille snak også. Det kan være rigtig hyggeligt. Ej, men jeg er glad, haha. Det smitter helt af på mig. :)

Men jeg synes, du skulle få en snak med manden om hans sokkeforbrug. Det er altså ikke normalt, hahahaha. Popcorn til gengæld er helt normalt, haha.

Ja, det lyder da godt nok lidt børnehaveagtigt at skændes om, hvornår der skal luftes ud. Men sådan er det nogle gange. Godt du kan holde dig lidt udenfor. Ja, og også mht veninderne, for de er vist nogle gange lidt … for viderekomne. :) Ja, hvis du kan holde dig lidt på afstand, så du ikke bliver for viklet ind i deres spil, så er det godt. Måske kan du på den måde også få snakket mere med de andre. Dejligt at læse at du stadig er glad for skolen!


Jo tak, her går det godt nok. Altså bortset fra de sædvanlige klager, haha. Crossfitten er ankommet, så det er dejligt. :) Tak fordi du spørger og tænker på det, min ven. Ja, for søren hvor er det koldt, jeg fryser helt vildt i dag. Du må også huske hue og alt det andet, så du ikke fryser væk. Og kan du nu passe rigtig godt på dig selv! Jeg håber, du får mange flere, gode hyggedage! Mange tanker og en kæmpe krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. november 2018 17:57