Læs dagbog

Øv altså

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. november 2018 14:43

Ej jeg har bare været mega syg i dag .. snot feber og næseblod .. Ja men hvad ellers ?? .. folk er jo syge og kommer i skole og sidder og hoster og alt muligt ha ha .. fedt nok .
Ja ved ikke om jeg går i skole i morgen ... men bliver stresset når jeg tænker på det med det skide fravær ... Ja det hjælper jo ikke på noget desværre .
Men jeg har jo bare det her skod imunforsvar og bliver bare syg nogengange. Vi har også extra lang dag i morgen .. til kl 15 fordi der er noget i kirken kl 10 .. åh altså ...

Næste uge bliver hård i skolen .. vi har ingen fridage og mange lange dage fordi vi skal forberede julevandring altså det der med fremførelse af juleevangeliet for børn .
Ja måske skal jeg bare blive rigtig rask for næste uge er jo meget vigtig ... må se hvordan jeg har det i morgen .

Jeg har INTET hørt fra A ... det er fint nok hun *gider* jo ikke skolen . Ja og hun brokker sig jo over alt .. Nå men altså jeg må skrive til nogen fra klassen hvis jeg ikke kommer i morgen .. eller snakke med dem på Mandag .. ja ved det ikke helt .

Ja og i går blev min mors hund opereret i ryggen ... hun har haft en kæmpe vorte eller noget på ryggen og den er åbenbart revnet så det blødte rigtig meget .. åh lille pus .. Men operationen gik godt og hun har da været ude og gå i dag og har det vist ok efter omstændighederne.

Ja jeg sidder bare og overvejer at gå i seng og have ondt af mig selv ha ha ... er bare ør i hovedet og har propper i ørene . Jeg kan ikke mere nu ...

Nå ja har fået penge fra skolen for mine nøgler det er fedt nok . Ja er vist bare lidt forvirret .

Sender søde JHN masser af krammer og kage og jeg håber du har det godt søde ven .
Ja jeg ved du er stresset for tiden men jeg håber bare du passer på dig selv og ikke presser dig alt for meget .
Du skal i Tivoli i morgen ?? er det i København ?? ja det bliver da sikkert godt men jeg forstår godt dine bekymringer .. Jeg ville gerne med ha ha men jeg kan jo bare ikke ... men pas nu godt på dig selv og husk hue og vanter for det er mega koldt udenfor.
Knus og mange tanker fra Mig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Øv med dig, ven! Du skal ikke gå og være syg jo! Ja, du må se i morgen, for hvis du presser kroppen, er den måske længere om at blive rask. Men jeg forstår også godt, at du ikke vil have fravær. Ja, det er ikke nemt, det ved jeg. Men jeg håber, du er frisk igen i morgen. God bedring til dig!

Det lyder da ikke rart for den lille hund. :/ Men godt den har det bedre!

Jeg ville også have ondt af mig selv, hvis jeg var dig, så måske endte du med at gå i seng? :)

Jeg er lidt træt og overvejer også at gå i seng om lidt, haha. Der har været så meget i dag. Men ellers har jeg det godt, tak. :) Ja, det er i Kbh, jeg skal i morgen. Jeg har fundet skiundertrøje og leggins frem, haha. Ja, og ekstra jakke og frakke og to bluser, haha. Det skal nok blive godt. Det er eftermiddag og lidt aften, vi skal være der. Ja, bare du kunne komme med, men du dukker bare op, så finder vi ud af det, haha.

Jeg håber, du får en god dag i skolen, hvis du tager af sted. Og endnu engang rigtig god bedring! Mange tanker og en krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. november 2018 19:24