Læs dagbog

Magter det ikke

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. oktober 2018 15:22

Ja jeg har været lidt træt her i weekenden .. Ja og så i går skrev min veninde fra skolen om vi ikke skulle mødes ?? ... Ej men hun har jo haft hele ferien til at skrive men selvfølgelig først i sidste sekund finder hun ud af at finde en time til at mødes . Nå men jeg tog afsted og fik en sodavand og hyggede lidt med hende og hendes søster ..
Men det var hårdt .. og var dødtræt da jeg kom hjem jeg har bare ikke noget overskud lige for tiden ...

Ja næste uge skal vi have projekt på skolen ..
Ikke lige det jeg har lyst til .. magter det ikke.
I morgen skal vi gennemgå Jonas bog i bibelen ... Seriøst det er en *bog* på 2½ side ha ha .. og den skal min lærer nok bruge flere timer på at analysere .. Nå men det er fint nok hvis jeg bare kan sidde og tage noter og lytte.
Tirsdag skal vi så se på den pædagogiske side af bogen .. ja ok ..
Jeg ved ikke helt om vi skal lave gruppearbejde Onsdag ?? .. kan ikke helt se det ud fra skemaet men jeg håber altså jeg kan få en opgave og så sidde og lave den hjemme for så vidt jeg kan se skal vi først fremmelægge ugen efter .
Ja og Torsdag holder jeg helt sikkert fri .. der er noget foredrag på skolen og det orker jeg bare ikke ...

Nå men jeg må jo tage afsted i morgen og se hvad der sker .. Ja er bare lidt træt for tiden og jeg må jo ikke sige noget som helst negativt til min mor og manden er også mega træt og stresset så det er godt jeg har min dagbog hvor jeg kan være helt ærlig og ikke skjule noget .
Jeg er jo glad nok for skolen nogengange er det bare hårdt og jeg har nok brug for noget undervisning hvor jeg føler jeg kan bruge det til noget ... Ja og jeg magter bare ikke for meget gruppearbejde og stress lige nu .
Skal jo være i gruppe med mine veninder og to andre og en fyr det er fint nok .. der er bare en i vores gruppe der er meget *missonerende* og hun tror hun ved så meget bedre end os andre men jeg lytter ikke til hende ha ha .. Nå men det går jo nok heldigvis ... Ja trængte bare til at komme af med mine frustrationer her .

Ja og så er der de skide polakker der stresser mig og det er kun manden og søde JHN der forstår mig .. Ej men seriøst i dag så jeg dem stå ude på svalegangen og ryge og så smider de bare deres skodder lige ned på vejen ???? seriøst ??? og hvem mon skal samle dem op og hvad nu hvis ham nedenunder var kommet ud af døren ??? ... Ej hvor havde jeg bare lyst til at råbe af dem ... idioter !!!!! ...

Nå men jeg skal snart over i Fakta og købe ind til aftensmad .. Ja igår mødte jeg også en af polakkerne på vej over til Fakta og han så rigtig sur ud ha ha ...

Ej men har allermest bare lyst til at ligge under dynen og sove og græde har intet overskud lige for tiden og kan folk ikke forstå det så kan de bare holde sig væk .. jeg er bare sart ... og underlig ... og ikke en god ven åbenbart ..

Sender søde JHN masser af krammer og kage ... skal vi ikke bare stikke af og være mega ikke sociale sammen ha ha ?? ... og æde kage og se film og hygge .. jeg magter bare ikke verden lige nu ... Jeg håber bare du har det godt og ikke presser dig selv for meget .. du skal holde i lang tid ha ha .. som jeg dog kan sige det ... Men du er en superstjerne og tak fordi du altid lytter søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, jeg er ked af, at du også har det skidt, søde ven. Ja, det er bare svært, når man intet magter og bare vil ligge under dynen og græde, som du siger. Jeg forstår dig SÅ godt, min ven, og du er ikke alene, hvis det hjælper noget. Jeg ville også gerne sige noget klogt, men jeg ved bare ikke hvad. Men vi må tage én dag ad gangen, og så går det forhåbentlig, og en dag vågner vi måske og har det bare bedre.

Jeg forstår godt, at det er hårdt i skolen, også fordi det stadig er nyt måske? Og ja, gruppearbejde det er virkelig træls, det gider jeg heller ikke. Jeg håber ikke, I skal have for meget af det, eller ja, at du kan få nogle opgaver, du kan lave derhjemme. Jeg forstår godt, hvad du mener - at du godt kan lide skolen, men at det også bare er svært og udfordrende. Det er jo ikke fordi, du klager dig over den, du har bare brug for at komme ud med noget af det, der er svært. Frustrationerne. Ja, jeg forstår!

Og jeg forstår også det med polakkerne! Det er sindssygt hårdt med larm og mennesker, der bare ikke tager hensyn, når man selv gør det. Jeg håber, du får sagt noget til formanden, så I kan finde en løsning, for det er jo ikke til at holde ud.

Jo, lad os bare stikke af til et eller andet hemmeligt og rart sted, hvor vi kan være ikke-sociale sammen, haha. Ja, og masser af kage! Men ikke til lige nu, for jeg har lige spist Nutella og puha, det sidder helt oppe i halsen, haha.

Du er også en superstjerne, og du er også god til at lytte, og det er en god egenskab! Kan du passe godt på dig selv, og det skal nok blive bedre, min ven! Mange tanker og varme knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. oktober 2018 16:05