Læs dagbog

Det gør man bare ikke

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. oktober 2018 18:28

Ej jeg er så færdig med mine *veninder* ... Helt ærligt de skred bare i dag i frokost pausen lige inden vi skulle lave gruppearbejde ... Det gør man altså bare ikke ..
Den ene veninde hendes jeg følges med om morgenen havde dårligt nok tid til at snakke i bussen ... hun skulle åbenbart skrive 100 beskeder til en eller anden gammel lærer eller noget ??? ... hvorfor skal vi mødes hvis hun alligevel bare sidder og glor på mobilen eller skal ringe til nogen ?? ... Ja og jeg er åbenbart god nok når jeg skal smide alt hvad jeg har i hænderne fordi hun vil på cafe men når vi kommer i skole og der er nogen andre så har hun slet ikke tid til mig .. ja undskyld jeg er til.
Ja jeg må altså lære at sige fra .. og så det med de to der bare skrider i pausen uden at sige noget som helst .. ikke engang en besked eller noget .. det er bare sååå meget spild af tid . Jeg ved ikke hvorfor de er der .. de laver ikke noget udover at sidde og fnise og sende sms til hinanden ... ej kom nu vi er sq ikke i folkeskolen mere ...

Nå men altså jeg blev der efter pausen og så skulle vi åbenbart lave gruppearbejde om Pinochio ...?? ha ha og finde kristne elementer i historien .. det var da fint nok selvom hende den mega hellige ville styre det hele ... men vi fik da fremlagt lidt og så var dagen jo faktisk slut ..

Men jeg kunne bare mærke jeg blev rigtig ked af den måde de to piger er på .. altså jeg troede jo vi var venner men de vil hellere pjatte og lave sjov så fra nu vil jeg bare passe mig selv og få noget ud af undervisningen ..
De skrider jo hele tiden og det kan jeg jo ikke planlægge mit liv efter ...
Jeg gider ikke skabe drama og blive sur og jeg vil da også hilse på dem men jeg vil bare ikke være spor afhængig af dem mere . Ja ved bare det er svært at sige nej og sige fra og sige stop.

Puha hvor var det skønt at skrive det her ... om mine frustrationer og når jeg så har det skidt i forvejen .... Bare det at komme af sted om morgenen er svært så har ikke brug for mere stress ...

Nå men i morgen skal vi se på den pædagogiske del af Jonas bog .. ha ha ja hvor meget mere kan man sige om den vi har brugt 5 timer på den i dag og så meget kød er der jo ikke på 2½ side ha ha .
Men jeg tager afsted og så må vi se hvad det er vi skal lave gruppearbejde om og det er vores gode sjove søde lærer der er der i morgen så det er jo godt . Jeg ved ikke om mine veninder bliver der og er med i gruppen men jeg håber jeg måske selv kan lave noget hjemme Onsdag og så holde fri .. gider dem ikke og har bare brug for lidt fred og ro .
Nå men jeg tager afsted i morgen og ser hvad der sker .

Sender masser af snasket kage til søde JHN det må vi godt i dag når verden er skod og folk fatter hat af at vi har det skidt .. jeg er så taknemlig for at du er min ven og at jeg har depnet hvor jeg bare kan læsse af ...
Ja jeg har det bare mega skidt .. og har ondt inden i .. er bare ked af det men jeg kan jo ikke vise det for folk forstår det bare ikke ...
Men lad os stikke af og æde kage og bare være ... og se noget vild med dans så må du fortælle mig hvem der god og ikke god ha ha og jeg må bare kigge og nikke og sige ja ja ha ha .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, men hvor træls med de veninder. Ja, det virker da ærlig talt som om, de tror, de stadig går i folkeskole, som du siger. Jeg synes, det er helt rigtigt af dig at holde afstand til dem og bare hilse, men ikke mere. Det skal jo ikke gå ud over din uddannelse, at de ikke gider være der og lave noget.

Jeg synes også, det er irriterende, når folk kigger på deres telefon hele tiden i stedet for at være til stede, når de er sammen med nogen. Det er både godt og skidt med de telefoner, synes jeg, men jeg er også lidt gammeldags. Jeg ville også være irriteret over det, hvis jeg var dig, men det kan jo godt være svært at sige noget, både til det og til dem, der bare skrider. Er det tre forskellige veninder, eller er hende med telefonen også en af dem, der bare går?

Ja, du må holde fokus på dig selv, for det virker jo faktisk som om, du har det godt på skolen ellers, og det må du holde fast i. Selvfølgelig er der trælse ting der også, men sådan grundlæggende virker det, som om du er glad nok for det. Og det skal de da ikke ødelægge.

Ja, det er svært at snakke om og få folk til at forstå det, men jeg forstår i hvert fald!

Jeg forstår godt, du er ked af det og frustreret, og jeg ville ønske, jeg kunne sige noget, der kunne muntre dig op! Ja, lad os bare spise kage og slik og se "Vild med dans". Det er faktisk meget simpelt … Thomas = god, Molly = god, Rolf = ikke god. Sådan! Haha. Og så lige alle nuancerne ind imellem, ikke. :)

Jeg håber, du får det bedre, min ven! Pas godt på dig selv og du får mange knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 22. oktober 2018 18:52