Læs dagbog

Ondt i ryggen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. marts 2018 15:26

Av jeg gjorde en helt forkert bevægelse med ryggen i går ... Åh kunne dårligt nok trække vejret uden det gjorde ondt . Men jeg gik i et varmt bad og det hjalp da heldigvis en del og så tog jeg en pille og så gik det bedre . Men bare ikke fedt ..

Ja men ellers hyggede jeg jo bare .. der sker ikke så meget for tiden og det passer mig fint.
Nu er der jo kun en uge til vi skal rejse og det bliver godt . Et helt nyt sted og manden er der jo til at passe på mig . Jeg har jo bare ikke det store overskud for tiden .

I morgen der giver jeg mad for så skal vi hygge så er det weekend og vi skal ned og hente kufferter i kælderen ha ha vildt nok og manden skal afkalke vaske og opvaskemaskinen det er hans juleaften ha ha han er så sød .

Har ikke så meget at sige i dag er lidt træt og har stadig lidt ondt i ryggen .

Sender søde JHN masser af fred og ro og ingen larm shhh stille stille .. og måske lidt lækker kage .. Pas nu godt på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Av med ryggen, ja det er træls, når man gør en forkert bevægelse. Jeg håber, det hurtigt bliver bedre igen!

Ja, det bliver da skønt for jer at skulle på ferie, og ja, manden skal nok passe på dig og du på ham, så du skal bare nyde det. :)

Afkalke ... juhu, haha. Det lyder som en mandeopgave, og hvis han så endda kan lide det, haha. Jeg afkalker ikke min vaskemaskine, men jeg bruger kalktabletter ofte, så måske er det lige meget. :)

God bedring til dig og tak for hilsenen. :) Mange tanker til dig også og en krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 22. marts 2018 19:25