Læs dagbog

Har ikke overskud

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. marts 2018 14:43

Jeg har ikke haft overskud til at være så meget på nettet i weekenden . Har bare hygget med manden og har hentet kufferter så vi kan pakke på Onsdag og rejse Torsdag .

Ja jeg har spekuleret meget på rejsen det er jo et helt nyt sted og jeg kender slet ikke noget der . Har sådan en tendens eller noget til at tænke alt for meget over tingene . Ja hvad skal vi lave ?? hvordan bliver vejret ?? hvor skal vi spise ?? skal vi køre meget eller skal vi ud og gå ?? ha ha og hvad med mor ??. Ja typisk mig ha ha .. men det ødelægger bare min nattesøvn lidt .. Men mor har ikke noget særligt hun gerne vil hun glæder sig jo bare til at hygge med os og køre rundt og kigge på alle de mange øer der er . Ja bare mig der overtænker det hele ha ha .

Ja ellers sker der ikke så meget .. skal vaske sengetøj i morgen og på Onsdag vasker vi tøj og pakker til rejsen . Ja heldigvis er selve flyturen jo kun lige omkring to timer og jeg ved hvor jeg skal sidde det har manden allerede fortalt mig . Det skal jo nok gå det hele er bare mig og mine dumme tanker .

Sender søde JHN masser af fred og ro og mange tanker . Åh søde ven jeg ved du har det så skidt .. jeg sender dig en bobbel så du kan være i den og ikke skal høre naboer der lamer eller folk der snotter eller noget .
Jeg tænkte rigtig meget på dig i går da jeg hørte om en der vandt noget skiskydning he he . Ja pas nu på dig selv søde ven og giv din krop lidt ro jeg tror du har brug for det .


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, jeg kunne ikke lade være med at grine lidt, for det er bare nøjagtig som mig selv, når jeg skal noget nyt. Mit plejer ofte at være noget med, "kan jeg komme på toilettet, farer jeg vild" osv. Ja, det er overhovedet ikke sjovt, men bare så du ved, at du ikke er alene om at have det sådan. Jeg kan også fuldstændig ødelægge min glæde ved at skulle af sted.

Nej, jeg håber ikke, at det ødelægger din glæde, men du ved, hvad jeg mener, ikke. Det frustrerer en meget at have det sådan. Men husk at du har manden med dig, og han har styr på det. Og I finder jo ud af det sammen og sammen med din mor også. I skal nok finde på noget at lave, og I skal måske både gå og køre, og under alle omstændigheder skal I nok få en rigtig hyggelig tur.

Ja, det kan være svært, når man kommer væk fra sine rutiner og det, man kender. Men prøv at huske den sidste ferie, hvor du var så sej og tog sporvogn alene og ikke panikkede, selvom du for lidt vild. Det er sgu virkelig flot, og når du kan klare det, så kan du også klare denne her tur. :)

Jeg er sikker på, det nok skal gå rigtig godt det hele! Rigtig god ferie, hvis du ikke kommer herind inden!

Tak for dine søde tanker. Ja, vi må opmuntre hinanden lidt, og jeg siger tak for bobbel og tanker. Hov, hvor er min kage henne i dag, haha griner. Bare sjov. :) :)

Kan du passe rigtig godt på dig selv! Mange tanker og stor kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. marts 2018 17:59