Læs dagbog

Rift i øjet

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. april 2018 08:56

Jeg har ikke været online i lang tid fordi jeg har haft en *rift i øjet* eller rettere sagt noget øjenbetændelse .
Ja det har gjort rigtig ondt og så har der jo også været rigtig meget pollen i luften . Ja det gør jo ligesom ikke det hele meget bedre . Men det går lidt fremad nu .

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. vi var ude hos min veninde i weekenden . Det var hyggeligt at se hende og hendes nye rækkehus . Hun har godt nok meget at slås med efter hun er blevet skilt .. Hendes ex var godt nok en nar og det havde jeg bare slet ikke set komme .. men hun er stærk og hun skal nok klare det .

Ja og så følger jeg jo med i farcen om overenskomst he he . nu er der jo kommet et *delforlig* men storkonflikten truer jo stadigvæk . Der er mange der bliver påvirket af det og jeg tænker jo også på skolen selvom jeg jo ikke kommer derude mere men det er mere det med SU og eksamen og alt det der men nu må vi se hvad der sker .

Men ellers hygger jeg mig bare hjemme og nyder min søde mand når han er hjemme ha ha han har så travlt på arbejdet .

Sender kram og kage til søde JHN jeg håber du har det godt selvom jeg kan se du har alt for meget at slås med . Jeg tænker på dig og jeg hepper på dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg har også tænkt på dig, og hvad du mon lavede. Det lyder ikke rart med øjnene. :/ Det har du haft før, har du ikke? Jeg håber da snart, det forsvinder igen. Det er ubehageligt at fejle sådan noget. Ja, der er også pollen. Jeg mærker det ikke så meget endnu, men er dog startet på medicin. Får du ikke også medicin?

Godt du ellers hygger dig og slapper af. Så kan du være der lidt for din veninde og for manden, ja og følge med i farcen, haha. Ja, gad vide hvad det mon ender med. Jeg opgiver nogle gange at følge med, fordi jeg bare synes, de kører rundt og rundt. :)

Jeg sender en masse kage og kram tilbage og en masse varme tanker og god bedring fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. april 2018 16:06