Læs dagbog

Overstået

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. januar 2019 16:56

Ja eksamen er slut nu ... Det har været hårdt ... helt vildt hårdt ... Jeg har slet ikke vidst hvordan jeg skulle gribe det hele an .. Især Kristendommen slog mig helt ud ..
Men .. faktisk var A en super hjælp .. Hun sendte mig det hun havde skrevet til Kristendomsdelen og det var bare rigtig godt skrevet det må jeg sige . Ja og jeg brugte jo den som inspiration helt sikkert . Jeg sendte så min pædagogik del og det var hun rigtig glad for så dejligt vi kunne hjælpe hinanden.

Men seriøst det har været et helvede .. jeg har været så syg .. Har haft sygt ondt i maven mere end nogensinde før ..

Ja og så lige det med begravelsen Onsdag .. det var hårdt og smukt på samme tid . Klart manden var rigtig ked af det . Der blev sunget et par sange og præsten snakkede .. men jeg var mere optaget af at passe på manden. Efter begravelsen fik vi kaffe og lidt kage i kirkens rum og sad og snakkede med noget familie . Ja jeg kendte jo ikke rigtig nogen men det var en god dag trods alt .

Men Torsdag skulle jeg gøre min opgave færdig .... Ej men det var hårdt og jeg havde bare flere gange lyst til helt at give op ...

Men så da jeg skulle til at aflevere Torsdag aften ... så opstod der panik ..!! .. Jeg opdagede jeg manglede omkring 5000 tegn for at mindst have de 20000 tegn vi skulle have ... EJ men altså .... hvad fanden gør man så ??? ... Jeg havde skrevet både en lang indledning og konklussion og ja jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ... Nå men jeg endte med at fylde mere på kristendomsdelen ... men det blev noget rod ...

Ja og så skulle jeg aflevere og der var så meget der skulle med ... Og jeg var træt og syg ... magtede bare ikke mere ... Jeg troede jeg fik alt med og så afleverede jeg ...
EJJJJ men så opdagede jeg i går jeg IKKE ... havde fået mine to bilag med .. der gik nemlig noget galt da jeg skulle gemme dem pga et billede .. og så har jeg åbenbart ikke fået lagt dem ind igen ... Det er noget lort ... Ja men jeg opdagede det først da tidsgrænsen var overskredet ... det er min pressemeddelse og mit opslag på sociale medier der ikke er kommet med ... Ja jeg kan jo ikke gøre noget nu og jeg håber bare jeg består alligevel ..

Ja faktisk blev min kommunikations del ret skod ... jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle skrive ... Men ... den tæller kun 25 % i det samlede forløb ... så lad os se hvad der sker.

Ja jeg gider virkelig ikke stresse mere ... er bare glad for det er overstået nu ... så må jeg se når det nye semester starter op hvad der sker .

Ja sender søde JHN masser af krammer og kage .. Ja er længe siden jeg har været her har intet overskud haft ... Men jeg har læst din dagbog og det er så synd for dig du har det så skidt . Ja jeg ville ønske jeg havde en masse kloge ting at sige og jeg kunne hjælpe dig men jeg lytter til dig og jeg tænker tit på dig .
Ja jeg sender dig bare alle de bedste tanker og jeg ved du har tænkt på mig mens jeg har siddet og skrevet og skrevet og skrevet ha ha.

Ja nu er det weekend og det sner så pas nu på hvis du skal ud søde ven . Ja jeg vrøvler er dødtræt .... men det er weekend og jeg vil slappe af og tænke på dig og sende dig alle de varmeste tanker .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Øh, jeg havde skrevet en hilsen, men nu ser jeg tilfældigt, at den ikke er blevet registreret???? Mærkeligt! Nå, men jeg prøver igen!

Godt at eksamen er overstået nu. Ja, det har været hårdt for dig, og det er nok naturligt, at du reagerer fysisk også. Men jeg synes, det er så flot, at du ikke bare gav op, selvom det havde været "nemmere". Stor ros herfra! Jeg håber, du består, selvom der var noget, der ikke kom med! Ærgerligt. :/ Men du har gjort et stort stykke arbejde, husk det.

Også godt at begravelsen er overstået. Ja, det kan være både hårdt og smukt, som du siger. Godt din mand har dig, selvom han selvfølgelig er ked af det. Jeg håber, I kommer godt videre.

Jeg har heller ikke noget overskud, men jeg prøver at holde mig i gang med forskellige ting, så jeg ikke tænker for meget. Jeg sender dig mange tanker og et stort knus og pas nu godt på dig selv, ikke! Krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. januar 2019 18:27