Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. januar 2019 13:07

Jeg er bare træt i dag .. sov hele dagen i går.
Det har været så hårdt med den skide eksamen og nu går jeg jo bare og tænker på om jeg har bestået eller ej .... Ja og dumper jeg så skal jeg åbenbart lave den igen i Marts så vidt jeg kan se så kan jo ikke gøre så meget nu .

Det er dejligt med fri denne uge og næste uge er der jo intro til det nye semester og kultur undervisning. Ugen efter har vi så fri der er jo vinterferie .. eller undervisningsfri som vores lærer kalder det ha ha . Nå men altså jeg ser på skolen når jeg har det lidt bedre .

Jeg hoster lidt i dag og har ondt i kroppen men det kommer tit når jeg har været så overanstrengt som jeg har .

Nå men i går var hyggeligt .. først gik manden sørme til bageren og hentede morgenmad og så lavede han også aftensmad ha ha . Det var så sødt af ham selvom maden blev mega salt he he .

Ja og vi så håndbold det var fint nok de vandt jo stort .. men jeg sad og små sov lidt under kampen må jeg indrømme. Ja er ikke på toppen lige nu .

Sender søde JHN masser af solskin og varme og jeg håber du har det godt i dag. Ja vi skal bare igennem dagen idag og så bliver det bedre i morgen eller noget ... Jeg tænker tit på dig og jeg håber du klarer dig og at M måske kan hjælpe dig lidt videre .
Jeg ved du har det skidt men jeg er altid klar til at lytte og støtte dig det jeg nu kan .
Knus og kage til dig

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det trætter sådan en eksamen. Man bliver helt flad bagefter, og du reagerer jo også ofte med sygdom. Det er træls, men jeg håber virkelig for dig, at du er bestået. Sendte du det med, som du kom for sent med, så de kan se, at du har lavet det? Jeg håber, de kan se, at du har knoklet, så du selvfølgelig består. Jeg krydser alt, hvad jeg har, søde ven! Jeg skriver bare lige min hilsen færdig først, før jeg krydser arme og fingre, haha. Nej seriøst, jeg håber det aller bedste!

Dejligt med noget frihed fra skolen så du kan få slappet ordentlig af igen. Jeg håber, du vil nyde det!

Ja, jeg så heller ikke håndbold som sådan, men fjernsynet kørte bare, men det var da fint, at de vandt. I dag er jeg bare sur, fordi de sender fra … et eller andet sted, rådhuset? Nå, men de sædvanlige programmer er taget af, og jeg havde lige glædet mig til at se tv, haha. Ja, sådan er det jo.

Jeg tænker også tit på dig! Jeg håber også bare, at du har det godt, og ja, vi må bare igennem de svære perioder, og så lysner det igen. Jeg sender også en kæmpe stor fed ulækker kage til dig, haha. Og så får du mange tanker og et stort knus fra jhn. Pas på dig selv!!

Skrevet af JHN1, 28. januar 2019 15:44