Læs dagbog

Mega skoddag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. september 2016 20:07

Ej seriøst ??? sikke en skoddag ha ha ...
Nå morgnen startede fint nok jeg sad og lavede klar til fremlæggelse i Fransk .
Fik printet billeder ud og pakket skoletaske og alt det der ... Fint nok .

Nå men så vågnede manden og vi snakkede lidt om de ting jeg skulle nå i dag . Så ringede telefonen ... det var en vognmand der kom med vores øl og sodavand vi havde bestilt fra tyskland. Jeg gik ned for at hjælpe manden med at bære dem op .. og i det jeg går ned af trappen ... knæk ... jeg vred mega om på foden og nu har jeg både ondt i foden og knæet ... fedt nok .... AVVVVV!!! fandens oss he he .
Nå men fik jo hentet vand og øl op sammen med manden og hans forstuvede fod .

Så tog jeg så i skole og det gik egentlig ok .. fik fremlagt og det gik fint .. hende den ene hun kom ikke men vi pillede bare hendes ting ud af vores præsentation . Vi fik ros for vores præsentation og det var skønt .
Så havde jeg så fri efter Fransk .. så skulle jeg ind til byen og veksle nogen penge tilbage
fra vores ferie og købe nogen ting i matas til mandens fod ... jubbiii ind til hovedbanen i myldretiden i overfyldte busser ... og hjem i bussen med skrigende unger ... ARGGG og jeg har bare menstruation og jeg har migræne rigtig meget migræne.

I morgen skal jeg igen have billedkunst med idioten ... ej sorry men jeg magter ham bare ikke ... har bare sååå meget lyst til at pjække og gå i biffen ha ha ... Ej men han pisser mig virkelig af undskyld mit sprog ... Jeg gik tidligt hjem Tirsdag fordi jeg virkelig havde det dårligt og han sagde det var helt ok men så giver han mig da fravær for hele dagen ... FJOLS!!! .. hvis jeg får et UFF brev så er jeg ligeglad ... har det bare ikke godt ... Ja det er jo ikke så slemt som sidste år og grunden til at fraværsprocenten er så høj er fordi vi lige er startet.... Ej men det går nok er bare træt af ham ...

Nu vil jeg slappe af har bare haft en rigtig hård dag og så må jeg se hvad der sker i morgen ... er bare virkelig træt ... det går jo godt i de andre fag bare ikke billedkunst .




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, men jeg kunne ikke lade være med at smile lidt, for nu kan du og manden humpe rundt sammen. Hinanden i hånden og så en krykke i hver den anden hånd. Ej undskyld, det er sgu overhovedet ikke sjovt. Hvad er det med jer to?? I må altså passe på jer selv! God bedring med fod og knæ! :) Og ja, men migrænen også!

Ja, København er nok generelt ret hektisk. Jeg kunne ikke bo der. Så jeg kan godt forstå, at du bliver stresset over det.

Det er virkelig ærgerligt, at du har den dårlige oplevelse med billedkunstlæreren. Ellers ville det jo være et godt skoleår, tænker jeg. Men jeg ved ikke, hvordan du kan få det bedre med ham. Det er jo svært at ignorere ham, når du er tvunget til at deltage i timerne. Men måske bliver du nødt til at lukke af for ham. Men det gør du jo også lidt nu. Hm ja, jeg ved ikke. Det er svært! Jeg kan godt forstå, du er træt af det i hvert fald.

Jeg håber, du klarer dagen i morgen ok, og så kan du snart se frem mod weekenden!

Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. september 2016 21:10