Læs dagbog

Jeg gik hjem

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 29. september 2016 19:56

Ja jeg gik hjem ... magtede simpelthen ikke billedkunst i dag ... Min mens er sq slem igen .. håber snart det er slut .. Jeg føler mig bare slet ikke ren selvom jeg går i bad to gange om dagen .. øv altså og jeg har ondt i hovedet hele tiden og jeg har bare ingen tålmodighed .

Er jo også noget meget privat det med mens ja jeg kan skrive om det her men har sq ikke lyst til at sidde og snakke om det i skolen ... så jeg gik bare ... kunne ikke mere i dag .
Nå men det gik godt igen til matematik selvom det går helt vildt stærkt når vores lærer gennemgår tingene ha ha ... der er ikke tid til at blinke med øjnene .
Lærte mere om trekanter og pytagaros pyha det er svært .. at holde styr på alle de formler og hvad ved jeg ha ha ....

I morgen skal jeg bare have religion og tysk og det er fint nok ikke noget stress der .
Glæder mig til weekenden ... Lørdag skal vi på endagstur til Lubeck i Tyskland bare ned og spise lidt god mad og købe en masse slik med hjem ha ha .

Ja søde JHN vi er sq et smukt syn mig og manden der humper rundt her ... kan ikke lade være med at grine lidt af det hele ... Men heldigvis går det bedre med hans fod nu og min er ok er bare lidt øm af at rende rundt hele dagen og i skolen .

Godt jeg først skal møde kl 10:30 i morgen og allerede har fri kl 14:30 så skal det jo nok gå det hele ... Nu vil jeg putte manden snart han er træt og smøre hans fod ind i kølende cremer .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da træls med den menstruation. Ja, man kan godt komme til at føle sig lidt "beskidt". Den følelse kender jeg godt. Jeg håber da også for dig, at det snart er helt slut med det. Der er noget med, at det kan blive kraftigere den sidste tid, man har det, og det lyder da til at være tilfældet med dig. Øv. :/ Nej, det er jo ikke noget, man sådan sidder og snakker med alle om, men det kommer jo heller ikke andre ved, hvorfor du går hjem.

Det lyder sjovt til matematik, selvom det går stærkt? Jeg er ikke vild med faget, men jeg må indrømme, at det var noget sjovere på HF, fordi vi havde en god lærer. Det betyder altså rigtig meget.

Godt at det bliver en kortere og bedre dag i morgen. Det er jo rart, at der også er de gode stunder i skolen. Dem må du nyde og så forsøge at holde billedkunst ud, når du er der. Selvom det er svært. :/

Årh, det lyder godt med Tysklandstur. Kan du ikke tage en masse slik med hjem til mig også, haha. Jeg håber, I får en god tur!

Godt at I også stadigvæk kan grine lidt af ulykkerne, men I er da hårdt ramt for tiden. Jeg håber, I snart begge to er helt i orden igen. Både med ben og hoved og alt det andet.

God dag i morgen!
Og pas god på dig selv, ikke. Forkæl dig selv og køb alt dit yndlingsslik på lørdag. Du fortjener det. Når man har det skidt, skal der lidt godt til!
Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 29. september 2016 20:10