Læs dagbog

Aner det ikke

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. december 2017 16:25

Jeg nyder virkelig at have ferie ... Men ... den skide eksamen sidder hele tiden i baghovedet på mig . Det kan jo ikke rigtig undgåes .. Jeg plejede jo at gøre meget ud af eksamen og knokle men jeg gider virkelig ikke nu -

Jeg sad i går og kiggede lidt på spørgsmålene ...
Jeg fatter virkelig ikke halvdelen af spørgsmålene .. Et spørgsmål lyder .. Logiekilden kaldes også for Q hvad står det for ?? ---- øhhhh det aner jeg da ikke ha ha ...

Det bliver simpelthen ren gætværk og jeg kender jo heller ikke spørgsmålene på forhånd eller noget . Ja jeg ved ikke engang hvor jeg skulle starte eller slutte ... Ja må bare prøve og så se hvordan det går ... Ja helt ærligt folk sidder på skolen i dag !!! På en Lørdag og læser ... ja det kan jeg da slet ikke hamle op med .. Ja må bare prøve og så se om jeg består og ellers må jeg jo tage prøven igen .

Nå men i morgen skal vi bare hygge hjemme og slappe af .. jeg ved ikke med maden endnu men det bliver noget nemt det er helt sikkert og så måske noget bland selv slik .
Ja nytårsaften skal bare overståes men jeg vil nyde at manden er hjemme hos mig det er så dejligt .

Sender søde JHN masser af krammer og hvis vi ikke skrives ved før i det nye år så håber jeg du får den bedste nytårsaften og et rigtig godt nytår uden stress og larmende naboer. Seriøst jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden din støtte i gennem alle årene ... du er en superstjerne og jeg sender dig masser af slik og frøkager he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Er det en eksamen, hvor I skal være på Uni? Eller kan du sidde derhjemme og slå tingene op? Ja, det kan være, der kommer nogle svære spørgsmål, men du må prøve det bedste, du kan. Måske kan du nå at læse op på det inden?

Ja, jeg var godt nok ikke på Uni og læse op til en eksamen, men jeg læste til gengæld i døgndrift derhjemme, for jeg var så bange for ikke at kunne det. Jeg havde slet ikke styr på noget som helst, haha. Så på en måde kan jeg godt forstå, de sidder og læser i dag, men nej, der er jo ikke noget, du skal hamle op med eller leve op til, du skal jo gøre det på din måde og det, som du magter.

Jeg syntes, Uni var svært, så jeg forstår dig godt. Men jeg håber, det bliver bedre på den nye uddannelse.

Jeg håber, I får en god nytårsaften. Her bliver det også stille og roligt. Jeg går ikke så meget op i det.

Selv tak for al din støtte. Jeg håber, vi bliver ved med at være gode depnet-venner i det nye år. :) Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. december 2017 19:06