Læs dagbog

Nytår

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 31. december 2017 14:45

Ja nu kommer det nye år ha ha .. det er fint nok synes jo stadig bare det er hyggeligt at være hjemme og have min dejlige mand hjemme.
Sidste år var jo mega skod .. Ingen tv og ingen mand og ja pladder pladder ha ha ..

Ja jeg gider ikke sidde og læse op til en eksamen jeg ikke skal bruge til en skid ha ha .. det må bare blive rent gætteværk fra mig ...Vi skal være ude på skolen Fredag kl 10 og det tager kun en time det går jo nok ... Ja pyt med det .

Nu vil jeg bare hygge og i aften skal vi spise krebinetter med sovs og pasta dejligt nemt. Ja og så har vi lidt is og slik til i aften .

Sender søde JHN en nytårskrammer håber du får en dejlig aften og pas nu godt på dig selv . Tak for et godt år og næste år bliver jo meget bedre .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt nytår til dig og god aften! :) Jeg sidder og drikker rom og cola og Baileys og alt muligt, haha. Ja, så det skal nok blive en sjov aften. :)

Ja, jeg kan godt huske sidste år, hvor din mand var i USA, det var da ikke så festligt for dig, så i år kan kun blive bedre.

Nej, jeg forstår skisme godt, at du ikke gider bruge tid på en eksamen, du ikke skal bruge til noget. Næste år bliver bedre for dig, der kan du lægge dine kræfter. Jeg håber ikke, jeg gav udtryk for andet i går. :)

Uha, krebinetter, det er godt. Ja, i virkeligheden hedder det karbonader, hahahaha griner, ja det siger jeg, og så er det rigtigt, haha. Nej, det er bare sjov. :) Men det er min livret!

Ja, jeg stemmer i - næste år bliver SÅ meget bedre! Jeg er helt enig. Det gør det for os begge to!

Kan du have en rigtig god aften, min ven!
Mange tanker og store krammere fra din ven jhn

Skrevet af JHN1, 31. december 2017 18:20