Læs dagbog

Lidt fesen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 11. juni 2019 21:09

Jeg snakker om korafslutningen i anden pinsedag, til en udendørs arrangementer med præster fra hele kommunen var samlet og nogle af kom med små prækner og refleksioner. og det kor jeg synger i, det var så kraftigt amputeret så vi måtte aflyse vores program det andet kor ar mødt talstærkt op og de bor endnu længere væk, men vi er et lille kor så der skal ikke meget til før det bliver en anelse bøvlet. Men folk har nok deres grunde, men lidt fesen. Vi sang med et andet kor, et par rigtigt flotte sange som vist godt at vi nøjes med enstemmig, virkelig kønne sange. vi stod med ryggen til publikum lidt mystisk der var ikke plads oppe foran i teltet, hvor der var et lille alter. 2 korleder stod for musikken. God stemning ellers, men lidt fesen slutning, Var inviteret til korafslutningen ud til en af medlemmerne kunne ikke lige se hvordan det kunne lade sig gi sig. Kunne ikke lige overskue, skal finde der ud har ikke bil, så skal jeg finde en der vil samle mig op, og skal sørge for en ret, det sidste par år har den stået på råkost, lige til at gå til og sørge for at komme hjem og har også en kat der skal have mad, jeg synes ikke jeg kunne få det til at hænge samme , jeg synes man er lovligt undskyldt. Skrev en lille sjov besked på mail til alle de andre medlemmer og ønskede god sommer.

Jeg er egentlig ikke speciel religiøs, man kalder det vist agnostiker jeg er ikke ateist, men kan ikke vide om der eksistere en Gud, men man må jo gerne tro på noget man ikke er sikker på eksistere. man kan godt tro på at man vinder f.eks. i lotto eller odseet men man kan ikke vide det. jeg er ikke gudsbenægter som ateisten. Den dag man definitivt beviser at Gud ikke eksisterer vil jeg bøje mig i støvet.

Kommentarer fra andre brugere

Det lyder da godt med kor og her, er jeg slet ikke religiøs ,så tro mig har synget i kor i 6 år ,og holdt pause for at vi sang for mange salmer ,hvilket jeg har givet udryk for jeg ikke ønsker vi gør ,år ud og år ind ,dette hjalp ,da jeg for nogle dage siden mødte nogen fra koret ,og de sagde de havde aftalt at de kun ville synge viser og sange ,så ,er glad for at dette sker ,nu er der pause til september , bare noget jeg måtte fortælle her ha en god sommer

Skrevet af cathrine, 11. juni 2019 23:00

Den dag man kan levere håndfaste beviser på, at Gud eksisterer bukker jeg mig i sandet. Men ligegyldig hvilken trosretning det er hvor gud heedder, Gud, Odin, Allah, Jehova, Buddha whatever, Så er alle de andre hedninge eller vantro hunde og skal slås ned. Hvem er vantro og hvem er rettroende. Har indianerne fat i den lange ende? eller er det hinduerne - ikke hvis man spørger en muslim eller en jøde.

Fortæl en simpel historie til sidemanden, som så igen fortæller den til sin sidemand osv i ti omgange. Den sidste fortæller historien højt. Det interessante er, at historien har ændret sig.

En vandrehistorie som går fra mund til mund igennem rigtig mange år, ændrer karakter, før den blev nedfældet til en bibel. Jøderne tror verdenen er 6.000 år gammel og ikke 6 mia.

Og sådan kan man blive ved.

Skrevet af Anonym, 12. juni 2019 11:18

Nogen siger, at man kan kende en jøde på øjentrækkene. Jeg siger vrøvl, Det samme siger Herbert Pundik, tidl. redaktør af Politiken og bosidende i Tel Aviv. Jøder er en trosretning og ikke en race. SKal lande deles om i racere/folk eller trosretinger. Hvem har størst ret til et land. Jøderne eller Islamisk stat. Palæstinenserne er et folk som tilfældigvis er muslimer. Har de ret til et land, der blev frarøvet dem af imperierne.

Ellers er det in fin dag idag. Danerne har deres eget land og et flag der faldt ned fra himmelen med et kors.

Skrevet af Anonym, 12. juni 2019 11:33

Man kan diskutere fra nu af til juleaften om religion for og imod. Men menneskeheden har haft brug for det. og i mine øjne er det også bedst i moderate grad, det skal aldrig blive som ideologi, det vil gå galt, aldrig som en lands politik det vil går galt.

Der er tosser derude som tager religionens som gidsel og nok ligeså mange tosser derude som beskylder religionen for alt muligt dårligdom så det bliver en ideologisk kampplads. men det er åbenbart noget i menneskets natur, hvor man føler at man er en del af noget større, mens det er menneskets natur at være en del af noget konkret, noget jordisk, et fælleskab af en eller anden slags. Men når fælleskab ideologisk eller en politisk kampplads så kan det blive rigtigt farligt.

det er bare mine refleksioner

Skrevet af Martin1982, 12. juni 2019 15:35