Læs dagbog

Anden Pinsedag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 10. juni 2019 19:50

og højt på strå. Har jeg ikke depression mere? eller er det bare en illusion det lyder lidt for fantastisk for en måned siden synes jeg godt nok det var op af bakke, er ret sikker på det kommer igen, håber det selvfølgelig ikke. Nok om det det er deprimeret at snakke om.

Har indlogeret mig på mit gamle værelse i mine forældre hjem, og er nu husejer de næste 10 dage, kun med privilegere har ingen budget der skal holdes udover min egen budget selvfølgelig, ingen husleje ingen vandregninger, det er jo nærmest bed at breakfast . I morgen tidlig tager de afsted og det bliver garanteret en anelse underligt Har jokede med at jeg kunne finde frem til en plan b hvis de ikke nåede bussen, rejsebureaet har så ikke nævnt hvilken hotel de skal overnatte på første nat på vej til Østrig, et sted i Thuringen det er et vidt begreb. Thüringen er en region i Tyskland, halvt så stort som Danmark.

Det er mit barndomshjem og min mor er samler og jeg kan sikkert finde noget fra min barndom, forskellige effekter, tegninger og legetøj og gamle børnebøger, hvis jeg roder lidt rundt. Hvad deres børnebørn leger med når de er på besøg legede mig og mine brødre min ene søster også med, dengang der var lidt mere liv bag disse vægge. Jeg kan stadigvæk huske børnebøgerne og legetøjet det må have gjort meget indtryk på mig dengang. Nostalgisk, gammelt og nyt i en køn forening. Jeg kan måske ved lejlighed kigge i barnets bog hvor hele min opvækst er i billeder, det er lidt sjovt at se. Var en højt hyl dengang med kridhvidt hår, nu er det "kommunefarve eller leverpostej."

som en på chatten påpeger så sker der lidt andet huske ikke hvem, det er måske i virkeligheden der holder skal vi kalde det de negative energier fra døren...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Martin

Jeg har fulgt lidt med i dine dagbøger og tidligere skrev du om mikro depression og ja det er en interessant tanke. Jeg får tit at vide at jeg ikke har en depression men at det skyldes min anden psykiske diagnose men nogle gange kan man godt have træk eller flere diagnoser samtidig, tænker jeg. Men hvad ved jeg.......

Jeg håber du får nogle hyggelige dage med minder eller hvad du ellers hygger dig med.

Knus

Skrevet af ungpige, 10. juni 2019 20:31

tak for din kommentar

Ja der er nogen ting jeg ikke helt forstår, måske noget der ikke er udredt...

men erfaringer siger mig at nedturen kommer igen det er et spørgsmål om tid

Skrevet af Martin1982, 10. juni 2019 21:13