Læs dagbog

Sidste dag på skansen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 18. juni 2019 21:05

Skansen er mine forældres hus, der hvor jeg er vokset op, jeg har fåret æren at være deres personlig altmuligmand mens de er væk. De kommer hjem i morgen. huset står her endnu, det er til UG med kryds og slange. og har smidt alle gæsterne ud til den kæmpe fest jeg holder som jeg aldrig holder, det laver vi altid grin med.

Tog noget af min "dovenskab med" herud opvasken og det med at rydde op kommer i altid med i farten snare tværtimod. kun når det virkelig gælder. Synes tingene skal være indbydende når nogen kommer på besøg, men til hverdag lægger jeg nok ikke mærke til rodet, eller også gør jeg så tænker det gør jeg i morgen i overmorgen aldrig, det er ikke vigtigt, virkelig paradoksalt.

Var til træning på overvægtholdet det var sindssygt hårdt i dag, med stængerne i vejret, når man ikke har gjort det i årevis praktisk talt siden man var barn ja så er man lidt stiv i det.

Og katten har fået mundfuld fugl her i nat, katte angre ikke den er formentlig glemt alt om det, men fjerene afslører den, den virkede hellere ikke særligt sulten, den opfører sig ellers som om den ikke har fået mad i flere dage. Den er som en åben bog, og katte har nok ingen tidsfornemmelse eller for meget tidsfornemmelse den begynder cirka klokken 3 med at plage og får først aftensmad klokken 5. Relativ tidsfornemmelse måske

sidste dag på skansen bed and breakfest ferien er færdig...