Læs dagbog

God psykiater søges, hvem kan foreslå en??

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mimose 1. februar 2020 18:24

Jeg er desværre meget svært deprimeret, og intet synes at hjælpe. Denne gang har det stået på siden i sommer 2019 Jeg har både været indlagt og fået ECT/elektrochok, men oplevede kun bedring i 3-4 dage, faldt så ned i mørket igen og har nu efter ECT fået problemer med hukommelsen og koncentrationen. Det er nu 3 mdr siden, jeg fik ECT. Jeg får og tager antidepressiv medicin, Dumirox 3X100 mg dgl, som jeg har fået igennem rigtig mange år. Jeg har prøvet tonsvis af andet psykofarmaka, men det hjælper mig ikke. Jeg orker snart ikke at prøve mere. Har dog bemærket Poul Videbechs forsøg på psykiatrisk center Glostrup mht Spravato (en særlig tilmålt dosis af Ketamin beregnet til alvorligt behandlingsresistente depressioner, hvor intet andet virker.) Man skulle have rigtig gode resultater på en del i USA bla gennem flere år.
Nu mangler jeg en god psykiater, som jeg kan gå hos. Men hvem?? Kan I kære Depnet brugere mon anbefale en ? Jeg bor i region Sjælland, men er villig til at tage andre steder, f.eks Københavs-området.

Hav en så god lørdag aften som muligt,

Mimose

Kommentarer fra andre brugere

Hvis du har råd til det, så gå til en privatpraktiserende udenfor sygesikringen. Er du medlem af Danmark, betaler de en del af konsultationen. Der er sjældent lang ventetid - og de vil gerne tjene penge :)

Du kan også tage en, der har kontrakt med sygesikringen. Der skal du påregne lang ventetid. Jo længere ventetid jo bedre psykiater.


Skrevet af Åsa, 2. februar 2020 19:23