Læs dagbog

Jul på psykiatrisk akutmodtagelse

En side i dagbogen ""
Skrevet af MissNN89 19. december 2020 04:40

Det bliver verdens mest underligste juleaften nogensinde , vi skulle hele familie til min søster her d.22/12 - havde virkelig set frem til dette for at være sammen med min familie og komme langt væk fra ALT ! Men dette er nu blevet aflyst pga corona og de ikke tør at blive samlet . Min mor er kroniker og særlig udsat og min søster har en lille ny.
Jeg er desværre begyndt at have flere dårlige dage end gode dage . Tanken om at forsvinde fra mit eget liv er befriende , men jeg ved også det ikke er en mulighed jeg har overfor børnene .
Jeg har sagt til ungernes far at han skal have børnene d.24/12 så de hygger med hans familie.
Planen var lagt ! Jeg skulle drikke mig stang stiv juleaften men min Sygeplejeske ringede for at høre hvordan det gik og vi snakkede frem og tilbage - da jeg så nævner for hende at jeg skal sidde alene juleaften . Så fik hun ligepludselig “fart” på og sagde hun ville ringe til heidi og Anne Bille , så lagde hun på . Efter 5-10 minutter ringede hun igen og sagde hun havde snakket med dem og hun har lavet en planlagt indlæggelse for mig d.24/12 på akutmodtagelsen . Hun ville gerne forbygge en akut indlæggelse . Så jeg havde bare at troppe op derude ! Så nu har jeg sagt til en veninde hun skal køre mig derud ! Ellers ved jeg at jeg fortryder det og bliver hjemme