Læs dagbog

Mega træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. april 2017 16:22

Jeg var i skole i dag .. en times religion det var fint nok . Vi spillede et spil hvor vi fik et ord og så skulle vi forklare det uden at sige hvad det var ... sjovt .. og mega svært ...

Men jeg er bare udmattet ... hård uge ... og jeg er helt vildt glad for at billedkunst er overstået ... ja selvom der nok er undervisning på Tirsdag men jeg ved virkelig ikke om jeg gider høre mere på ham han er satme så spydig og nedladende hele tiden ...

Nå men der er jo ikke længe til læseferien kun et par uger endnu ... det er skønt .

Nu vil jeg bare slappe af og vente på manden kommer hjem ... vi skal have god mad i aften og bare hygge ..

Sender en mega krammer til søde JHN nu er det weekend og tid til at slappe af .. håber du får en rigtig dejlig weekend og næste uge starter vi på en frisk igen .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder som et svært spil, men sikkert gavnligt. Det lyder som om, I har det godt sammen i religion, det er dejligt.

Ja, du må da lige se, om du orker mere billedkunst, når han er så irriterende, din lærer. Men ellers er det heldigvis kun en gang, så er det helt slut. Jaah! :)

Ja, nu er det hele jo slut snart, det må være underligt, selvom det er rart. Jeg håber, det bliver godt for dig at få ferie, eller læseferie først.

Kan I hygge jer godt og nyde den gode mad. :)

Ja, vi starter på en frisk igen, haha. Ja, det skal nok gå. Vi klarer det sammen. Jeg spiser bedre, og du klarer skolen. :)
Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. april 2017 17:35