Læs dagbog

Del 2 skulle jeg bliv indlagt

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 2. april 2021 12:17

Ja det går så ikke godt jeg ha min selvmordstank endnu og det er som de ha hver i lang tid ikke alt for godt nok til jeg overvejer af bliv indlagt. Men jeg ha ikke lig lyst til af hver indlagt da jeg skal på job i morgen kl 7 og jeg skal på søndag vaske tøj. Jeg håber lidt det vil hjæpl af komme på job i morgen selv om det kun er 5 timer så håber jeg det vil hjæpl lidt på min selvmordstank af jeg ha nåde jeg skal op til. Det plejer jo af hjælp lidt af skulle på job så mund ikke det hjæpl lidt. Ellers så ha jeg det okay selv om min selvmordstank de godt går mig lidt på så går det nok og jeg prøv af tage min 2 pn olanzapin på 5 mg selv om de ikje hjæpl rat maget så gør jeg brug af dem. Jo jeg drikke også lidt rigeligt når jeg ikke ha det godt. Men der er også dag hvor jeg ikke drikke nåde øl eller whiskey. Jeg drikke øl og whiskey det er det jeg Best kan lig af drikke. Jeg skal sikke nok komme op igen det tage måske bare lidt tid. Det med af bliv indlagt det ha jeg jo lig hver nogen dag på Pam og jeg ha ikke lyst til af komme der igen før om lang tid. Jeg ryger som sagt tit ned når jeg ha ferie eller mit job er lukke ned når jeg ikke ha nåde af skulle op til. Det med af spise ha jeg får lidt igen det går nok tænk ikke så magt på det når jeg ha min selvmordstank så det dem jeg tænk på. Det min selvmordstank går ud på er jeg ha lyst til af tage en od piller og det ha jeg ikke hjem for det tør jeg ikke ha grund jeg jo før ha tage to od piller. Jeg håber lidt af min selvmordstank går væk igen på et tidspunkt. Som sagt vil jeg maget heller på job ind jeg vil hver indlagt og jeg ved Helle ikke hvad de skal kun gør for mig på Pam ind af jeg kan får lidt ro nogen dag. For så af får tanker tilbag effer nåde tid.
Jeg ved ikke endnu hvad når jeg igen skal i distrikt psykiatrien ha ikke får en ny tid endnu. Jeg vil godt stop i distrikt psykiatrien nu kan de ikke gør mere for mig med det jeg går hos dem for. Jeg synes også jeg ha hver indlag nok gang på Pam ha nok hver der over 20 gang. Dog er de fleste gang nogen får dag og jeg tro jeg er komme over på en afdeling en 5-6 gang. Jeg tro jeg en gang ha hver indlag i lidt over en måned men der gade jeg det Helle ikke godt og det var en afdeling to Tim i bus fra hvor jeg bor. Som sagt skal det nok går jo er jo før komme op igen ude psyk hjæpl. Jo jeg er da ved af får nok af min selvmordstank men jeg må bare hold dem ud så godt som jeg nu kan selv om det er lidt svært af hold dem ud nogen gang. Jeg vil aldrig nogen sind tag mit liv jeg ha en del der hold af mig og jeg ha en godt job. Jeg elske også mit liv selv om jeg ikke ha en kæreste så hold jeg mit liv ud så godt som jeg nu kan.
Jeg ved ikke om det nok var Best om jeg søgt lidt hjæpl hos psyk. Men jeg vil jo også godt på mit job og det kan jeg jo ikke gør når jeg er indlagt. Som skriv før ved jeg jo ikke hvad psyk skal kun gør for mig jeg ha jo tit min selvmordstank og jeg ha jo før leve med af ha dem uden jeg ha brugt Pam. Jeg håber så maget af jeg ha får det bedre til i morgen hvor jeg jo skal på job og jeg håber lidt af det vil hjæpl mig til af får det bedre og som sagt skal jeg vaske tøj på søndag. Vil som sagt Helle ha det lidt skidt og pas mit job ind af jeg vil hver indlagt.