Læs dagbog

Det går ok

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 10. januar 2021 14:28

Det går da okay for tid ha dog min selvmordstank endnu men ikke af jeg godt kan tage afstand fra dem. Eller bliv det godt af skulle på job i morgen mit job hold mig i gang og lidt væk fra min tanker. Ellers skal det nok går. Jeg ved heller ikke hvad psyk skal kun gør for mig nu hvor jeg jo endnu godt kan tage afstand selvmordstank og jeg ha Helle ikke lyst til at af hver indlagt. Hvorfor skulle jeg dog hver indlagt jeg kan jo godt tage afstand og jeg ha jo næsten alt tid min tanker. Det går da lidt berder med min lyst til af spise ha ikke så meget lyst mere til af kast op (skal lig sige af jeg ikke ha gjort det nogen sind) det med af kast op det går jeg i distrikt psykiatrien med ha en tid den 26-01.men jeg ha ikke den stor lyst til at lave mad spise mest Rygbrød og færdigretter og let mad da jeg ikke ha det stor lyst til af lave mad og jeg ha heller ikke den stor appetit men jeg spise da lidt mad for af får nåde ned.
Det går nok det hele.
Jeg ved som sagt Helle ikke hvad psyk skal kun gør for mig og jeg ved Helle ikke hvorfor jeg skulle hver indlagt. Ja jeg ha selvmordstank hele tid og jeg ha Helle ikke den store appetit men det går jo nok.
Grund til jeg ikke vil brug psyk er jeg kan jo godt tage afstand og jeg spise og jeg vil Helle ikke hver på psyk på grud af
COVID-19. Ikke af jeg er bange får af får det men hold mig til af tag får sted hen. Da jeg Helle vil hver mig selv tag kun nogen får sted da jeg godt kan lig af hver mig selv.
Selv om det er over 2 år sind jeg mistede min forlovet så savner jeg hen nogen gang det samme med min mor.
Jeg savner da nogen gang en kæreste og nogen gang ikke jeg ha det helt ok med af hver singel. Jo skal jo som sagt på det nu sted jeg er begyndt på trisdag går der nu to dag om ugen trisdag og torsdag. Det hyggeligt nok kaffe er ikke dyr kost 4 kr for en kop.
Som sagt før så ved jeg ikke hvad de skal kun hjæpl mig med på psyk.