Læs dagbog

Uden hjælp fra psyk

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 11. januar 2021 09:58

Det går lidt bedre med tanker. Må håber det hjæpl lidt af jeg skal på job igen. Det plejer jo af hjælp lidt af skulle på job med min tanker. Selv om jeg ha en del selvmordstank så prøver jeg af pas mit job da det hjæpl lidt på tanker af jeg er på job selv om det ikke er så lang tid jeg er på job så hold jeg mig i gang og væk fra min tanker. Som skriv før ved jeg så ikke hvad psyk skal kun gør for mig ind jeg selv kan tage afstand fra selvmordstank. Jeg vel Helle på mit job ind af hver indlagt. Hvad skal psyk skulle kun hjæpl med en ting man næsten alt tid ha. Skal ikke så maget i dag kun job og så slap af. Det først i morgen jeg ha en aftal med det værested det så 3 gang jeg skal hver der.
Jeg ha prøv af brug min pn men det hjæpl så ikke.
Jeg ha olanzapin som pn og fast medicin får 15 mg fast og så 2 på 5 mg. Min selvmordstank går ud på jeg skal tag en od piller men jeg ha ikke nogen piller det tør jeg ikke ha ha kun min olanzapin. Ellers går det som det nu gør og ha gjort i lang tid men jeg overlever det ude brug af psyk.
Der også andre grunde til jeg ikke gid tag på psyk. Det skal nok går jeg komme op igen selv om det tage lang tid skal jeg sikke nok kom op ude hjæpl fra psyk.