Læs dagbog

Møde om borstøtte og hvordan det gik og tanker

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 14. september 2020 10:32

Så er det i dag jeg skal til møde om borstøtte her kl 11 er lidt navøs for det ikke bliv til jeg får borstøtte men må ser hvordan det gå jeg ha min kontaktperson fra herberg med for af ha en med.

Ellers gå det som det nu går med af ha min lyst til af bare af spise for så af gå ud og kaste op. Jeg spise kun lidt da jeg ikke ha den store lyst til mad. Når vi tal chips eller slik der stop jeg først når pose er tom en af grund til jeg ikke køb slik så tit der i mod chips køb jeg tit. Jeg gid ikke ring til akutteam de sige jo bare tag
din pn. Hvad skulle en pn hjæpl mod af ha min lyst jeg ha jeg prøv af tag min pn og det hjæpl jo ikke ha jo så mang gang før tag min pn hvor det ikke hjæpl.
Så hvorfor tage kontakt til noge der bare siger tag pn når man ved det ikke hjæpl.
Jeg må bare hold ud til jeg får en tid i distrikt psykiatrien selv om der nok gå en 30 dag hves ikke mere før jeg får en tid i distrikt psykiatrien. Det skal nok gå det hele. Ha lidt lyst til af tage kontakt til psykiatrisk skadestue men bliv afvist da jeg ha akutteam.
Da jeg tal med akutteam om hvordan jeg hade det sage hun bare tage din olanzapin pn på 5 mg og jeg sage jeg har prøv af tage min pn og sage det ikke hjæpl og det ha hun svært ved af får står af jeg ikke fik nåde ud af min pn. Det hele skal nok gå jeg er før hvad ned og jeg skal nok kom op.


Møde gik godt vi fik tal om hvad jeg ha brug for hjæpl. Også om hvordan jeg ha det og af jeg også lig var forbi psyk skadestuen i et par dag. Jeg høre fra dem hves jeg får borstøtte noge timer om månde.
Ellers ha jeg det som jeg nu ha skriv om noge dag her i min dagbog. Hves jeg ikke får noge hjæpl så det det jeg skal nok overleve af ikke og ha noge hjæpl. Jeg er jo før KU styr min lyst. Så mund ikke af jeg også kan den her gang

Som jeg også har det for tid.
Jeg ha også lidt tanker om selvmord og jeg ikke er gode nok lidt bange for jeg komme til af gør nåde ved min lyst selv om jeg er ret godt til af hold min lyst tilbage.
Grund til jeg godt kan tag afstand fra selvmordstank er jeg jo tit ha dem og jeg har lært af leve med dem. Det er kun lidt svært noge gang af hold dem tilbag når jeg ha det skidt.
Jeg er også lidt ked af det over jeg ha svært ved af find kærlighed igen.