Læs dagbog

Pam sage. Og om min lyst

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 15. september 2020 12:16

Må håber der gå kort tid med af får en tid i distrikt psykiatrie
Ellers må der gå den tid der nu gør. Jeg er godt til af styre min lyst selv om det til tide godt kan hver svært af gør min indtil du ha jeg jo ikke gjorde det kun haft tank om det. Den er lidt galt med min selvmordstank men jeg ha lært mig selv af leve med dem selv om det også til tide er svært af ha dem
Det Helle skal nok gå selv om jeg bliv afvist i går på Pam sekal det hele nok gå.
Må vendt med af tale. Med akutteam til på torsdag når hun ringer til mig.

Pam sage jeg nok skulle lad hver med af drikke jeg drikke for de jeg ikke ha det godt og jeg ved jeg ikke ha et problem med af drikke jeg kan jo drikke og står op når jeg skal på job. Godt hver jeg næste drikke en flask Jim beam når jeg er til fest men der ha jeg jo også fri dage effer.
Jeg stop ikke med af drikke jeg kan nu godt lig noge øl om aften. Jeg drikke for de det giv mig lidt ro og det hjæpl lidt på af jeg kan sove. Jeg ved jeg ikke ha et problem med af drikke. Nu må jeg bare hold ud til akutteam ring hves jeg ikke selv ring til dem selv om de sige pn.

Lidt om min lyst.
Jeg ha som sagt lyst til af kommer en finger ned i hals effert jeg ha spist også når jeg drikke men kan ikke får mig selv til af gør det. Og jeg spise ikke ret mage mad hjødt 4-5skiver Rygbrød. Jeg ha miste lidt lyst til mad grund min lyst jeg drikke ret maget kaffe selv om jeg skal på wc ret tit.
Jeg gå ikke op i min vægt er lig glad med den og hvordan jeg ser ud.
Jeg ha det bedste med af spise for mig selv da jeg helst ikke vi ha noge ser mig spise.
Jeg kan til nød spise med ander men ha det ikke godt med af gør det der for spise. Når vi tal slik og chips stop jeg ikke før pose er tom samme med kage. Derfor spise jeg ikke kage.
Jeg ha før haft det sådan her.
Med mad noge gang over
Spise jeg men det ikke så tit jeg gør det hold mig til de Ca 4-5 skiv Rygbrød. Ved godt det ikke er nok men jeg ha som sagt miste lyst til mad grund min lyst. Jeg ha aldrig gjorde det med af komme en finger ned i halsen. Jeg lov af jeg ikke vil gør det noge sind.
Må ser hvad dp sige det er jeg ved det ikke tro ikke det er bulimi for jeg kast jo ikke op.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Punk3000

Du er nok igang med selv-medicinering, når du drikker. Du siger da også at du drikker, fordi du ikke har det godt. Det ender altid med alkoholisme.

Jeg kendte engang en som gjorde som dig. Han blev alkoholiker og hashmisbruger med hash-psykoser oveni. Det sker også for dig, hvis du allerede nu siger, at du godt kan lide at drikke nogle øl om aftenen. Det er nemmere at stoppe mens man kan om nogle år der det umuligt.

Skrevet af Øllgård, 15. september 2020 17:04

Jeg ha i aften ikke købt noge øl. Jeg ha købt cola ind til i aftemen jeg vil prøv ikke af drikke nåde i aften.
Jeg kan godt styre det jeg ha før ikke rørt øl i hverdag så jeg kan også godt igen lad hver med af drikke.

Skrevet af Punk3000, 15. september 2020 17:17

Og det ha ikke hjæpl ha det lig så skidt som jeg ha det når jeg drikke og jeg jan godt styre mig med hash ryger en lille pind noge gang men der ja godt gå en måned eller to før jeg ryger igen.

Skrevet af Punk3000, 16. september 2020 16:43