Læs dagbog

Akutteam ringer og dagen i dag

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 17. september 2020 11:59

Så det i dag akutteam ring til mig og jeg ha det ikke berder det lidt det samme godt jeg skal på job på mandag. Kan hver det hjæpl af jeg ha nåde og skal op til.
Jeg ha endnu min tanke som jeg godt kan tage afstand fra min lyst er det samme drikke mere kaffe ind nomal.


Kan hver jeg høre om hvad når jeg ha tid i distrikt psykiatrien jeg tal med akutteam.
Jeg tro det ikke spiseforstyrrelse for jeg kaster jo ikke op ha kun lyst til det.
Men nåde må det jo hver nåde.
Jeg er glad for jeg kan hold min lyst igen og jeg kan tage afstand fra selvmordstank selv om det til tid er svært men jeg kan gør det. Ellers er jeg som det hele tid er jeg er ked af mig selv ked af jeg ha min lyst og min tanker.
Eller er det jo min fødselsdag jeg bliv 38 år i dag og jeg skal hjem til min far og hend min gave og hjem til kaffe hos en ven.
Jeg sige som jeg ha det når akutteam ringer af det er det samme som da jeg bliv udskrevet ikke berder. Akutteam sige sikke pn så vil jeg sige det ikke hjæpl og skadestuen vil jo ha jeg bliv indlagt så jeg jo akutteam til jeg komme i distrikt psykiatrien. Men jeg ved det hele nok skal bliv godt igen.
Men det er beder ind ingen ting af ha akutteam af tag kontakt til når det ikke gå godt ind af hver overladt til sig selv.
Jeg vend på svar endnu om borstøtte og hvad hjæpl jeg kan får.

Som skriv før i min dagbog
Jeg om min lyst jeg er ked af ha det sådan med ikke af spise det stor dog i går spist jeg en Ca 8 skriv Rygbrød 4 mere ind nomal dag jeg ikke hade noge chips. Jeg Jeg ha mere lyst til salt chips og når jeg først åbner en pose så spise jeg den hele på Inge tid. Over spise samme med slik. Jeg gå Helle ikke op i min vægt jeg er lig glad med den.
Jo og på lørdag skal jeg ud og spise med min faster og lillebror. Jeg håber det gå godt jeg vil jo helst spise for mig selv men kan til nød spise med ander selv om jeg får lidt angst af af spise med ander kan hver jeg tage en pn selv om det måske ikke hjæpler

Kommentarer fra andre brugere

Tillykke med din fødselsdag Punk :)) flot du holder fast, og jeg håber du ved at du kæmper bragt !:) Stort fødselsdags knussssssssss

Juze:)

Skrevet af juce, 17. september 2020 22:47

Tak juce

Skrevet af Punk3000, 17. september 2020 23:05