Læs dagbog

Ikke berder om jeg

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 18. september 2020 15:48

Det gå ikke berder om jeg drikke eller ikke drikke jeg ha det ikke godt. Tank er der lig mage hvad og min lyst.
Jeg ha tal i går med akutteam og det hjæpl ikke fik dog lave noge aftal om hvad jeg KU gør. Dog er det kun en gang om uge jeg tal med akutteam og vi først i næste uge bliv henvisninger til dp hves det ikke er bliv bedre.
Jeg er nødt til af får hjæpl til min lyst. Jeg ha jo tanker om live ikke er nåde vær men kan godt tage afstand fra selvmordstank da jeg jo ha de tank tit og ha lært mig selv af leve med dem.
Jeg sige ja på torsdag til af komme i dp det kan hver de kan hjæpl mig med min lyst. Da min lyst er syg.
Jeg glæder mig til af kom tilbag på job på mandag det ha hver ok med ferie men jeg ha jo bare ikke haft det godt psykisk.
Jeg ha lidt svært ved at sove men det ha jeg jo alt tid.
Jeg ha jo prøv af brug pn hjæpl bare ikke.
Jeg ha det Best med af som sagt Best med af spise for mig selv kan godt spise samme med ander men ha det ikke godt med det og derfor gør jeg det ikke så tit. Jeg ved godt min lyst lyde som nåde bulimi men jeg kast jo ikke op ha kun lyst til det og jeg gå Helle ikke op i hvordan jeg ser ud og min vægt er jeg lig glad med. Jeg hade en ok fødselsdagen.

Jeg ved jeg nok skal får det godt igen ved bare ikke hvad når. Jeg er ked af mig selv over jeg ha min lyst. I dag ved jeg ellers ikke hvad jeg skal lave ud over jeg nok skal pant dåse og prøv af ikke af tænk over min lyst.
Jeg kan da gode skriv om min lyst igen.
Jeg ha lyst til af spse for så af ha lyst til af kast op jeg spse ikke ret mage mad jeg ha også lyst til af kast op når jeg drikke alt. Jeg vil helst spise for mig selv. Men kan godt spise med ander men ha det ikke godt med det. når jeg spise chips stop jeg ikke før pose er tom jeg ha det på samme måde med slik og kage når jeg først gå igang kan jeg ikke stop med af spise.

Jeg er lidt ked af jeg kun ha nåde pn olanzapin 5 mg der ikke hjæpl.
Men som min fast medicin der er olanzapin det bedre jeg ha får ind til nu. Jeg ved godt min lyst er sygt og jeg skal ha hjæpl men jeg må jo bare kom i distrikt psykiatrien igen og tak ha til det tilbud de kan giv mig.
Jeg ha ikke noge ide om hvad min lyst er men tro ikke det er bulimi da jeg jo ikke kaste op når jeg ha spist.