Læs dagbog

Ja ha det ikke godt

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 19. september 2020 14:40

Ja jeg ha ikke får det bedre jeg ha det ikke godt. Jeg ha en masse tank om jeg ikke er gode nok ikke nåde Værd og selvmordstank er der også.
Jeg kan ikke får hjæpl fra psyk kun akutteam de sige bare jeg kan tag pn og min pn hjæpl ikke. Jeg gid ikke brug psykiskatisk skadestue der er jeg bliv afvist nok fra her i min ferie 3 gang og jeg vil ikke brug dem mere når de ikke vil hjæpl en. Som sagt ha jeg det skidt om jeg drikke eller ikke drikke.
Jeg må bare tak ja til dp på torsdag når akutteam ringer til mig igen. Jeg håber jeg får det bedre når jeg nu ha nåde jeg skal op til. Jeg ved min lyst er syg det ved jeg godt. Grud min lyst spiser jeg lidt og noge dag mere men jeg kan ikke stop med slik eller chips der skal pose bare hver tom når jeg først spiser dem.

Men det gode ved min selvmordstank er Jeg kan tage afstand fra dem selv om det til tider kan hver hård.
Det mere min lyst der gå mig på. Jeg ha læst lidt om bulimi og det tro jeg ikke det er for jeg kast jo ikke op og jeg gå heller ikke op i min vægt og er også lig glad med hvordan jeg ser ud. Men det lad jeg en læge om af find ud af hvad det er. For nåde må det hver.
Det ha hver en ok ferie selv om jeg ikke ha haft det godt skal det bliv godt af ha nåde af står op til. Jeg skal nok får det godt igen med eller uden hjæpl fra psyk.
Jeg vil ikke brug skadestue mere når man søg hjæpl og ikke får det så hvorfor så brug den. Jeg må bare ser tid and til på torsdag når akutteam ring. Jeg sige bare ja til dp det bliv så min 5 gang i dp.