Læs dagbog

Alt tid ha tanker og

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 26. december 2020 12:28

Ja endnu en nat med tanker og også dag med selvmordstank men det går nok. Jeg kan lidt endnu hold min tanker ud og jeg ved jeg kan hold ud til på mandag hvor jeg skal tilbage på job mit job hold mig i gang.
Jeg ha jo tit selvmordstank så jeg er vandt til dem og søger kun hjæpl når de bliv for maget også langt er de ikke endnu af jeg ikke kan tage afstand fra dem. Jeg skal nok komme op igen det skal nok går det kan hver det bliv bedre når jeg komme tilbag på job på mandag. Ellers må jeg bare hold ud jeg ha Helle ikke lyst til af hver indlagt ved heller ikke hvad de skal kun gør for mig med min tanker da jeg jo alt tid ha dem. Jeg ha jo også en tid i distrikt psykiatrie her den 30-12. Hvad skal psyk kun gør med en ting man ha næste alt tid. Jeg ha heller ikke lyst til af hver indlagt. Er også lidt ked af mig selv over jeg ikke ha det godt og jeg ha også lidt med selvtillid er lav. Ja jeg ha det med af ikke af ha den store lyst til at spise men jeg spiser da lidt mad. Jeg får det tit lidt skidt når jeg ha ferie ved ikke hvorfor men jeg plejer af får det lidt bedre når jeg skal på job igen der går lidt dag så får jeg det lidt berder. Det skal nok går jeg skal nok får det godt igen elkers må jeg bare hold ud. Jeg ha ikke lyst ellers overskud til af brug min tid på psyk og så forklarer i distrikt psykiatrien hvorfor jeg ha søgt Pam hjæpl det ha jeg ikke den stor lyst til af fortæller. Det jo kun to dag til jeg skal på job så jeg vil hold ud indtil da så godt jeg kan. Som sagt ved jeg ikke hvad der skulle hjæpl på en ting man alt har. Jeg ha også nåde jeg skal i morgen. Jeg må bare hold ud indtil jeg skal tilbage på job.
Ja jeg er også maget ensom ha jeg hver i lang tid. Jeg Tor ikke på jeg find kærlighed igen. Jeg får det alt tid lidt skidt ved juletid ved ikke hvorfor.
En ting er jeg glad for det er af både min mor og min forlove ikke oplever det der er her nu.