Læs dagbog

Hvorfor skulle jeg bruge

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 27. december 2020 14:03

Ja ha min tanker endnu og de er som de nu en gang er jeg håber af det hjæpl af jeg skal på job i morgen og jeg skal vask tøj i dag da jeg ikke ha mere tøj. Elkers skal jeg ikke det stor i dag bare hold min tanker ud selv om de er lidt svært af hold dem ud men jeg kan endnu godt tage afstand fra dem selv og det er lidt hårdt
Det skal nok går. Jeg ved jo heller ikke hvad psyk skal kun gør for mig Jeg ha jo tit selvmordstank og jeg kan jo endnu godt tage afstand fra dem. Jeg håbe jo på af det vil hjæpl af komme tilbage på job i morgen så jeg ha nåde jeg skal op til og ha nåde af hold mig i gang med. Før ha det hver godt af komme tilbage på job så mund ikke det bliv godt af komme i gang. Jeg skal nok komme op igen. Som sagt ved jeg ikke hvad Pam skal kunne gør ved min tanker ha det jo altid. Jeg ha ikke den stor lyst til mad men jeg spiser da mad.
Ikke på grund af min lyst den kan jeg godt hold ud. Jeg ha som sagt ikke den store appetit og jeg er lidt ked af mig selv over jeg ha det skidt men jeg skal nok komme op. Jeg gid Helle ikke ring for af lig mig syg på job vil Heller på job ind af hver indlagt. Angående min selvmordstank så går det ud på af jeg vil tage en od piller. Men jeg ha kun olanzapin hjem jeg tør ikke ha hovedpinepiller.
Jeg ha jo før tage 2 od piller.

Hvorfor skulle jeg brug Pam jeg kan godt tage afstand og jeg ved heller ikke hvad psyk skal kun gør for mig. Så hvorfor brug min tid der.