Læs dagbog

Er bange for en ting

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 31. august 2021 09:38

_//_

Kommentarer fra andre brugere

Ja det er nu lang tid med af jeg har haft min selvmordtanker og er ved af får lidt nok af at har dem men jeg kan da gudskelov godt tage afstand fra dem lidt endnu. Det hjælp lidt af komme på job godt jeg har mit job.
Jeg har ferie om 2 uge Ca det bliv godt med lidt ferie i 2 uge.i min ferie skal jeg I værested ellers bare slap af og prøve på af komme op af det hul jeg er komme i.i dag skal jeg bare på job og I værested. Det går heller ikke så godt med min appetit nogen gang får mad hver dag nogen dag spise jeg en del mad andre dag kun lidt .jeg lever mest af rugbrød da jeg har mistet lyst til af lave mad det kun nogen får gang jeg lig har overskud til det.jeg håber lidt på nu ikke ryger ned nu hvor jeg har ferie fra job det hør jeg tit når jeg har ferie og nogen gang i weekenden. Jeg har en del grund til jeg ikke vil på psyk. Første jeg ved ikke hvad de skulle kun gør ved min tanker og det kan jo kun giv mig lidt ro nogen dag i pam ande grund jeg vil jo heller kun pas mit job da det hjælp lidt af hver der og jeg har lidt af lave og jeg har jo heller ikke overskud til Pam. Jo det med af drikke går ikke godt jo jeg drikke nok lidt for meget for af hold ud og jeg kan jo godt komme op og på job .jeg drikke nok en 4-6 øl om aftenen.jo jeg sover heller ikke så godt nogen gang .Jo jeg tage min medicin hver dag og også min pn. Jeg tage min medicin hver dag kl 20 dog torsdag der tage jeg den kl 19 og fredag og lørdag kl 22 og nogen gang kl 17 kommer helt and på og . Hves jeg skal hver samme med min ven så hedde det whisky med cola.
Ved godt jeg ikke skulle drikke men kan nu godt lig af drikke lidt. Jeg håber lidt jeg kan hold ud og det skal nok bliv bedre med tiden.jo jeg er da lidt ensom til tider men det hjælp lidt af jeg kommer på job og jeg kommer I værested. Jeg har jo masse af gang haft det som jeg har det nu og det ar hver en lang periode med min selvmordtanker de er værst i weekenden og når jeg ikke ses med min ven. Jeg håber lidt jeg ikke skal på antidepressiv medicin igen. Som sagt er der heller ikke så lang til det er 3 års dagen for min kærestes død dag.jeg håber lidt jeg kan hold en gode ferie og ikke for brug for af skulle hver indlagt. Kan hver det hjælp lidt på min selvmordtanker af jeg kan brug værested. Jeg håber lidt af jeg komme op igen ude psyk hjælp og min læge .min læge ved ikke hvordan jeg har det da jeg ikke bare går til læge.jeg skal nok kun hold min selvmordtanker ud for jeg kan jo godt tage afstand fra dem endnu så hvorfor ikke bare bliv hjem. Jeg skal sikke nok komme af med min selvmordtanker igen om det så tage lang tid.ved ikke hvad det vil hjælpe med pam kun lidt ro nogen dage og så går der lidt tid så er det som det alt tid er. Jeg er lidt bange for jeg nok bliv nødt til af kommer til af brug lidt af min ferie på pam men jeg må ser hvordan det komme til af går de næste 2 uge må bare bliv ved med af hold ud og bliv ved med af kun tage afstand fra selvmordtanker.

Skrevet af Punk3000, 31. august 2021 09:40