Læs dagbog

Jeg vil elskes

En side i dagbogen "Indviklet udvikling"
Skrevet af SimonSaiz1 11. november 2017 23:11

Ikke flygtigt, ikke midlertidigt, ikke fordi det er belejligt, men fordi jeg er det værd.

Der var en video på face'n her forleden; om en sten, der var 2 kroner værd for den ene, og 200.000,- for den næste.

Her i danmark er jeg, for altid, den skæve, sindssyge, førtidspensioerede, udfordrede mand, der ligger med røven lige over den absolutte bund.

Det er utilstrækkeligt.

Jeg rejser, og jeg gør det snart.

Noget økonomi, der er "In motion" skal på plads, så tager jeg til Ukraine, bygger mig et liv der, slikker sår, og LEVER; indtil jeg er klar til kærligheden igen.

Annus Terrible; det forfærdelige år, og det har det været. - Der har ikke været én dag, IKKE EN, hvor jeg ikke har haft dit navn på mine læber siden den dag i januar. Ikke EN dag, har mit sind, mine tanker og min sjæl kunne slippe dig; jeg elskede dig, 100%, og jeg elsker dig endnu.

Men, jeg er den pensionerede, skizofrene mand, med røven i lige over bunden, og det, og mine problemer, er større end, at jeg ville stille mig op for en hær for at beskytte dig.

Det er hårdt, at elske en fri og stærk, eventyrlysten kvinde, og jeg kunne ikke følge med.

Jeg elsker dig, Linsey, og jeg rejser til den anden ende af verden for at glemme dig; der er simpelthen ikke andre valg: The Whiskey Lullaby awaits.

Simon

Kommentarer fra andre brugere

Kærlighed gør ondt, Simon men at tage til et helt andet land tror jeg ikke kan ændre dine følelser, man kan ikke flygte fra det sår du har i din sjæl, men jo at slikke sine sår, og at skrive og måske snakke med andre som oplever det samme som dig? Jeg er selv blevet smittet med ulykkelig kærlighed, tid kommer råd, et skridt af gangen og en dag kan du måske se et lys forud? Vi er medfølende mennesker uanset sygdom, og det gør virkelig ondt i dit hjerte, men hold fast og husk vi er ikke alene, men føler det sådan nogle gange ok?:)

Knusss af de store

Juze.

Skrevet af juce, 13. november 2017 19:55