Læs dagbog

This fly bothers me

En side i dagbogen ""
Skrevet af SimonSaiz2 19. august 2018 03:49

https://www.youtube.com/watch?v=Nfy2fs01ZkI&t

Sidder i min vogn. Klokken er halv fire om morgenen; jeg er lige vågnet.

En kold cola på mit bord - placeret på et sted der ikke er fyldt af skrammel, gammel mad, slim og generelt rod - her trænger gevaldigt til en oprydning.

Fluen, der registrerer enhver sjælelig åbenhed med kirougisk præcision, æder af mit sind med en glubelig appetit..

Her er intet, og så alligevel; en sær fylde i verden, der nok kan tilskrives temperaturen, natten, og musikken, der er linket øverst her..

Alligevel er her tomt.

Intet betyder noget mere.

Illusionerne er brast.

Sex betyder intet mere.

Scorede i går; en sød pige, 22, lige et par kilo for meget på sidebenene, en smule sær - hun læste historie og bildte sig en masse ind om verden, men.. smilende og imødekommende i sit væsen, store bryster.

Vi snakkede et par timer på baren, nussede i natten, hun dansede barfoddet og grinene på gaden, smukt, på en poetisk måde, jeg ville have registreret som både erotisk og sanselig, dengang jeg kunne føle. I den kolde virkelighed jeg er i, virkede det dog mest påtaget og som en ligegyldig optakt i det spil, der handlede om at tømme mig i hende.

Vi tager en taxa hjem til hende, sætter noget musik på - en og anden tantra-skive fra youtube; hun smider det meste af tøjet, begynder at massere min ryg (det var, uden tvivl, aftenens højdepunkt; jeg havde myoser, der trængte).

Hun smider trusserne, lægger sig på sengen, og jeg klæder mig af.

Vi går til det hurtigt; kys, kram, hun var liderlig af helvede til, stiv pik, ind i hende, men.. et og andet fuckede op..

Det var ligegyldigt.

Ligegyldigt at være inde i hende.

Ligegyldigt med hendes varme, hendes kys, hendes lyst..

Var nærmest væmmet af det, af hende..

Jeg falder sammen, lægger mig ved siden af hende, siger; "jeg er ikke til det der hurtige, jeg har brug for forbindelse, følelser".

En hel og halv sandhed; faktum er, at jeg ikke tændte på hende.. Det var kommet for nemt, der var ingen erobring, hun var brunette, og hun var ikke Linsey.

Pigen rejser sig, går ud på WC'et, brækker sig, er væk i et par minutter, kommer ind, nøgen og med sine gigantiske bryster ind i en BH, og siger; "Du bliver nød til at gå".

Et og andet sted er det fint med mig, vi kunne fint have ligget og nusset og fundet en nerve, men.. Reelt var hun mig uvedkommende.

Efter en pinlig navigering i samtalen imens jeg får mit tøj på, rejser jeg mig med et; Jeg håber, du får det bedre", åbner døren og skrider fra kollegiet med en underlig følelse af spildtid i kroppen..

Resten af morgenen forløber lidt trivielt; tager metroen tilbage til Amagerbro hvor mine hjul holder, går til bageren, møder nogle skide gode senior-citizens, jeg snakker konspirationer med; den ene er gammel musiker, den anden journalist; "Det Danmark, vi troede, vi havde, har vi ikke." siger han, som han fortæller om ransagninger i sit hjem, efter han havde arbejdet dybdegående på artikler og medier om korruption i vores land..

Den gamle bager, der var finskytte i Afghanistan, ser træt ud; der er så meget lort i det her land.. Han havde været til møde hos Justitsministeren; det var gået godt.

Thomas, en gæv polak fra Værestedet kører forbi på Cykel; "KURVA! You hare HERE!?" :D Jeg var glad for at se ham; vi talte et par timer som solen stod op, så til værestedet..

Same shit; praler om min scoring, hænger ud, og tager så hjem og sover her til klokken 3 her til morgen..

Hvad nu..?

Dunno, ingenting, I guess.

Kan rydde op, køre til døgneren, hente papir til mine smøger (har 4-5 stykker tilbage), lade lort være lort, eller jeg kan rydde lidt op.. Her trænger, og fluerne driver mig til vanvid.

In other news; ved ikke med Kiev..

Ku' sagtens tage derned, men.. honestly.. oven på i går.. Hvad skal jeg bolle ludere for, hvis sex er blevet til hvad det er blevet til..?

Indien virker som et godt alternativ; ingen grund til at sidde og bruge 4.000,- om måneden på strøm, når jeg kan bo på hotel ved stranden, i +25 graders varme, for 2.500,- i samme periode..

Fín.

S.
03:49
19/08-2018

Kommentarer fra andre brugere

Knus lyder ik godt Simon

Skrevet af Anonym, 20. august 2018 04:57

Hvad sagde optimisten til pessimisten ? ha´en god dag:/ Simon du skriver virklig indlevende, og ved du er på et højre plan end moi noglesinde vil nå. Men samtidig drukner du i livet, og dens skævhed, Sex uden kærtegn, savn trangen til at stikke af, men måske følger nissen med? Måske ikke, jeg ved dog at dette depressive væsen, denne ligegyldige og opgivenhed - selvom du på samme tid for snakket med folk der er interessante, fanges jeg af de lede fluer, dit jeg. Min egen sorg ligger lige der på tungen, og da jeg tog en bid af verden, var det en mundfuld for meget:X Håber dog du får hentet papir, og fjerner skraldet, rydder en plet, dit helle om du vil:) Bedste og værste tanker på en og samme tid. Juze.

Skrevet af juce, 20. august 2018 22:32