Læs dagbog

Sommerfest/afslutning, hilsen mk, og hygget mig

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 29. juni 2018 21:13

Så er der blevet sommerferie - uger fra min skole af. De holder ikke lukket men køre anderledes skema de næste uger.

Hej mk.
Jamen det var da så lidt, det er jo ikke meget jeg befinder mig herinde, og så er det ikke engang med vilje, men fordi jeg laver alt muligt og skal passe mine senge tider. Haha.

Jeg forsøger at passe på mig selv, jeg holder strukturen herhjemme, tager min medicin som jeg skal, og forsøger at tage det roligt, og få snakket om tingene når de hober sig op.
Jeg tror som du siger at det at jeg kommer tilbage i de vaner, er fordi jeg er startet op på det der gruppeterapi. Men jeg har virkelig lyst til at tabe mig, selvom jeg godt ved det ikke er så godt. Så at du siger at det kan være det, lyder meget rigtigt. Har jo selv tænkt tanken nogle gange. Snakkede med en om det i dag og vi blev enige om at der nok er kommet en reaktion på at jeg skal arbejde med tingene nu.
Tak for din besked, den blev jeg glad for.

Som sagt starter sommerferie ugerne fra næste uge. Håber jeg klare det. Det er svært for mig at der er lavet om på det. Men sådan er det jo, kan ikke ændre skemaet.

I dag har jeg hygget mig til en fest, hvor vi fik mad da vi kom og så var der musik og underholdning, og så kunne vi spille spil udenfor, kroket og kongespil og ludo inden for. Rigtig hyggeligt det hele. Det var rart at få det hele lidt på afstand, fik dog noget uro efter maden, hvor jeg fik lyst til at kaste op og havde kvalme. Det var ikke så spændende. Svært at være glad når man samtidig døjer med psyken, vil jo gerne kunne more mig. Og det kunne jeg, ja jeg glemte tiden. Det var rart.

Her til aften har jeg bare slappet af med fjernsyn og om lidt vil jeg spille lidt sims. I morgen står den på tur i zoo og besøg ved en veninde og søndag skal jeg have klippet hæk.

Det skal nok gå.. det skal nok gå.. en time af gangen.

Ting tager tid
Tvivl.