Læs dagbog

Har lyst

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 28. juni 2018 10:33

til at skrive, men ved ej hvad. Der er en masse ord der har lyst til at komme ud, men det er svært synes jeg. Altså at få dem ud.

Det er længe siden jeg har skrevet.

Har haft en ergo herhjemme der har set hvordan min OCD er, et 12 ugers forløb, og nu er jeg startet i gruppeforløb.

Det startede op i tirsdags, og hvor havde jeg dog lyst til at smutte hele tiden, havde lyst til at lade være, med at være der.

Der blev sagt at det er vigtigt at man kommer hver gang.. selvfølgelig hvis man skal på ferie er det nødvendigt, men ellers skal man komme.
Jeg har lysten til at blive væk, det gik op for mig da vi fik fri at alt strider i mod indeni, det er virkelig rigtig svært for mig.

I går aftes fik jeg uro indeni, og det har jeg også her til morgen og formiddag, jeg har forsøgt at ligge under kugledynen, for at se om det kunne gå væk. Jeg ved ikke præcis hvad det er der er galt, men tænker måske der har været for meget i gang de sidste dage.

Jeg har igen igen lyst til at gå ned i mad, meget lyst til at tabe mig, jeg skriver det, fordi jeg ikke har lyst til at sige det højt, de andre må ikke vide det. Lysten til at tabe mig er vel pga. kontrol, kontrol over et eller andet der kan hjælpe mig. Jeg ved bare ikke hvad.
Men jeg starter igen op på mine gå ture, som har været gået i stå i et godt stykke tid nu, fordi der har været så meget andet.
Grøntsagerne er begyndt at komme indenbords, så det går den rigtige vej.

Og nej jeg har ikke taget på. Jo måske et kilo, eller to.. men har bare lyst til at være tynd. Mærke det hele. Have kontrollen.

Som sagt, jeg havde lyst til at skrive, nu har jeg skrevet, håber at jeg på den måde kan begynde at få skrevet lidt igen. Har ikke ret meget mere tid, bostøtten vil se mig kl. 11.00.

Hav en varm god torsdag.
Tvivl

Kommentarer fra andre brugere

Hej Tvivl.

Dejligt at høre lidt fra dig igen

Det lyder da godt med sådan et forløb der. Håber det hjælper dig. Mon ikke dine lyster til at falde tilbage i gamle vaner kommer sig lidt af at det er lidt hårdt at arbejde med?

Ihvertfald dejligt at høre fra dig. Jeg håber du har det godt og passer på dig selv.

Stort knus herfra
Michael (MK)

Skrevet af Anonym, 28. juni 2018 18:03