Læs dagbog

Velkommen hjem Tvivl

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 30. januar 2018 11:18

Denne måned er næsten forbi, og jeg sidder hjemme, hjemme hos mig selv.
Det er rart at være her igen. Men det har også været umagen værd at have haft den 3 en halv uge på et sengeafsnit på psyk. Absolut, jeg er glad for jeg sagde ja, selvom det jo selvfølgelig har været hårdt.
Jeg ved det lyder vanvittigt, men dagene er gået enormt hurtige derude. Jeg ved ikke hvorfor. Når jeg tænker over det, tror jeg det handler om at det var det helt rigtige tidspunkt jeg kom derind. Jo jeg var hamrende dårlig, men ikke så dårlig at der var 24/7 der sad en ved min seng.

Indlæggelsen altså da jeg kom og den dag var hård, men har haft en god oplevelse med det, synes jeg. Udskrivelsen kan vi så snakke mere om, for den faldt ikke i god jord. Bum bum bum så var jeg ude af deres afsnit og tilbage stod jeg med hvad og hvorfor.

De sagde de havde styr på medicinen, og det havde de også. MEN fredag da jeg kom hjem, havde de glemt min pn. Jeg ringede derud.. jamen det var en oprigtig en fejl fra deres side. Godt så. De sagde at om tyve min ville den være på serveren til apotekerne. Super. Noget tid efter ringede jeg. Intet medicin udskrevet til mig. Hmmmm...

En times tid senere, ringede jeg til psyk igen, jamen de skulle så snakke med en læge og så ville de ringe tilbage. 3 min senere ringede de og nu var den lagt ud. Godt så, denne gang gad jeg ikke ringe til apoteket, men ventede en halv time og luntede af sted.. Jeg fik det og luntede hjem igen.

I går Skulle jeg så hente det andet medicin fordi der var kun til mandag morgen. Så kækt luntede jeg på apoteket.. der var intet medicin til mig.. der må jeg indrømme jeg mistede mit fokus og det hele. Jeg ringede til far og fik ham til at ordne det. Jeg orkede ikke hele møllen igen. Og han havde sagt jeg bare skulle ringe.

Apoteket lukkede kl. 17.30.. så klokken 17.20 stod jeg præcis foran skranken og håbede. Og yes det var der og jeg kunne lunte hjem.

Man orker bare ikke alt det der når man lige er udskrevet. Jeg er i forvejen træt, har ikke så meget overskud, og har faktisk også besvær med benene.

Benene er et kapitel for sig selv, hehe. Jeg har ikke bevæget meget synderlig meget i denne måned derude. Få ti min gang og så ind igen.. så musklerne er blevet trætte i mine ben og min lænd, da jeg så kom hjem ville jeg gå længere end det før, det gjorde bare at jeg kom til at overbelaste mine ben. Så fra lørdag af har jeg luntet rundt på gåturene. Jo jo holder fast i kl. 10. kl. 15. og k. 19.00 så vidt som det nu er muligt.
Men det bliver nogle laaaaangsomme gåture hehe. Dog har min krop det bedre.

Jeg vil forsøge at holde fast i nogle forskellige ting som jeg har lært. Bland andet gåturene når det nu er muligt. Ved der nok bliver lidt besværlig når jeg starter skolen op igen, men den tid den sorg.
Maden: morgenmad, mellemmåltid, middagsmad, mellemmåltid, aftensmad og senaftens bolle som jeg kalder den pt. Hehe.

Medicin 60 mg af et eller andet med D
Og aftens pn indtil videre er Q pille :D

Jeg er ved godt mod, selvom der er visse tanker der sidder i mig, og ind i mellem kan jeg blive trist. Men det skulle vist også være naturligt et sted.

På fredag, skal jeg til en psykolog samtale med en der har forstand på angst og OCD. Spændende, så hende før jeg blev indlagt, en stille og rolig dame.

Velkommen hjem Tvivleren, velkommen hjem :)

Kommentarer fra andre brugere

Velkommen hjem
Hvor det glæder mig at hører fra dig
Jeg håber du går lyse tider i møde. Det fortjener du i den grad. Og hvor var du sej at sige ja til hjælp og indlæggelse

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 30. januar 2018 16:21

Hej Tvivl

Godt at det har hjulpet dig, men træls med alle de problemer bagefter. Det har man jo ikke lige brug for. Flot at du fik ringet og bedt din far om hjælp. Jeg håber, der er styr på det nu.

Det lyder godt med noget struktur, ja hold fast i det så godt du nu kan. Du er jo normalt også glad for struktur, så det kan du godt, og jeg tror også, det ofte kan hjælpe.

Knus og tanker jhn

Skrevet af JHN1, 30. januar 2018 19:26

Kære søde Tvivl <3

Velkommen hjem!

Hold da kæft hvor er det godt gået af dig! Alle de udfordringer du har haft siden du kom hjem, du har klaret det vildt godt!

Og så det at du lytter til dig selv og siger stop, nu må jeg have hjælp til det her, nu er det for meget. Så i stedet for at gå i selvsving søgte du hjælp hos din far.

Og det hele lykkedes.

Hatten af for dig, min søde Tvivl og endnu en gang velkommen hjem <3

Kærligst
jegvinder

Kæmpe kram til dig <3

Skrevet af Anonym, 31. januar 2018 09:36

Heey søde dejlige Tvivl velkommen hjem:) men sikke noget med det dumme medicin:X Jeg syntes de er ret så gode til at "glemme" når man stærkt ramt af depression, og el. andet. Men forstår godt du fik din far til at hjælpe, min mor henter både mit og hendes eget, mest fordi hun er bange for jeg gør noget dumt. Lyder godt med selve indlæggelsen, og hurtig?:) du må ha snakket med nogle eller andet spænende, for der plejer aldrig at ske en gammel sk...

Jeg er ked af jeg ikke få skrevet så meget til diiig, men jeg har selv en nedtur, det går dog lidt bedre, men du er i mine tanker og hjerte som altid:)

Håber du for flere gode gåture:) Og knussser herfra

Juze.

Skrevet af juce, 6. februar 2018 22:02