Læs dagbog

2, januar

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 2. januar 2023 11:50

Dagens første kop kaffe er drukket.
Jeg vågnede sent i dag og var tung og trist.
Måske er Frøken Julie heller ikke det bedste at falde i søvn til.. Sikke et teaterstykke :/
Det rammer mig dobbelt, synes jeg, når jeg er ked af det og tung: Ked-af-det-heden og tyngden og så ked-af-det-heden og frygten over at være ked af det.. Nu analyserer jeg igen, men det er sådan jeg synes det er..
Jeg ved heller ikke om jeg har for travlt med (?) at hive ud efter et eller andet og alle mine redskaber når jeg mærker tyngde eller noget depressivt. A, hende, der er sidst i 70'erne, taler meget om "Den nødvendige smerte", der er også en bog, der hedder det, og mener at man/hun skal ind og mærke smerten - ked-af-det-heden... Jeg har haft rigtig meget smerte i mit liv.. så jeg ønsker ikke at "dyrke" (?) den..
Nå - ikke så megen grublen. :)
Jeg har ingen planer i dag. og vil nyde at jeg ingenting skal og selv kan bestemme over tiden :)
De gule roser jeg fik af P står stadig rigtig pænt. Jeg elsker blomster.
Vi snakkede lidt om forældre, hende og jeg, igår.
Vi snakkede om at hun havde været uvenner med sin mor på et tidspunkt og at de ikke så hinanden og at hendes far ikke ville se hende i de sidste år, han levede..
Hun spurgte også om min mor aldrig ringede og spurgte hvordan jeg havde det, og det må jeg jo svare nej til... Efterhånden ved jeg, at det er der simpelthen bare nogen mennesker der ikke gør.. og en af dem, er så min mor.. Jeg synes tit jeg spørger hvordan andre mennesker har det, og jeg kan godt lide det "træk"...
Nå! Jeg lader verden vente, og det går sgu ikke. Den ligger derude og venter..
Hej mennesker og gi jer selv en god dag. :)