Læs dagbog

Tulipantid - Smålig? Eller hvad handler det om? - Hej igen, J :)

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 3. januar 2023 14:16

Tak for din hilsen igår, J - det var sødt af dig. Jeg synes, at det går bedre i dag. Måske kom jeg for sent i seng, det går i hvert fald bedre i dag. Jeg håber også at det går ok hos dig :)

----

Jeg har været ude at handle. Uden for et af supermarkederne stod der mange spande med både afskårne roser og tulipaner. 20 kroner for roserne. Dem, jeg har stående, kan godt stå noget endnu.
Jeg har spist en halv flæskestegssandwich, har en ny mælkeskummer og en skummetmælk med hjem og glæder mig til at prøve at lave mælkeskum senere..
Min hund ligger og ser forventningsfuldt på mig og vil gerne ud at gå. Jeg må hellere gå inden solen har gået sin korte runde hen over himlen

Jo da, jeg vil gerne låne lidt dit og dat ud. Og nej, det skal du da ikke tænke på, at du ikke har givet mig det tilbage? Men jo, det gør det faktisk , irriterer mig, når jeg ikke får mine ting igen - så rummelig er jeg ikke at man kan låne - heller ikke fra andre og så glemmer man det (?) Hvad handler det om, når man tror at noget er en foræring. Hvorfor leverer mange ikke tilbage, når de har lånt.. Jeg synes ikke jeg forventer for meget, når jeg siger det, og jeg synes at det er mangel på respekt ikke at levere tilbage... jeg æder den, den her gang - men låner ikke til vedkommende en anden gang, det er vist sådan det bliver... Mine BØGER låner jeg aldrig ud!! Hvorfor ikke bare levere tilbage... åh, altså..
Dagens højdepunkter: "Serie" med Poul Nyrup, jeg vil ringe til min far og fortælle om den og nyt afsnit af Indefra med Anders Agger. Hunden ligger med hovedet på min skulder med sin gummisnude mod min kind. hihi

Hej J, Det lyder sjovt med det kongelige besøg og hvor rart at rømmeren holdt mund.. Jeg er også spændt på, om der ikke kommer en bolig til dig inden så længe - med masser af ro - mellem de gamle :) Jeg krydser fingre for dig :)