Læs dagbog

En succes -Tabt Kamp...

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 4. november 2022 11:06

P og jeg spiste sammen igår. Jeg havde drysset flag på bordet. Hunden er også glad når hun er på besøg, og legede med en lille bamse, som pludselig blev interessant igen. Vi sluttede af med en aftentur hvor både hund og bamse var med. J, du ville ha elsket synet af hunden, der gik forrest med højt løftet hale og med lysende halsbånd, til mørket, og en lille elefant i munden, som den stolt viste frem - tror jeg vist. :) I dag står den på afslapning. Hey, alle :)
Da jeg flyttede hertil for efterhånden nogle år siden; kørte jeg tit i bus med en kvinde, der på samme tid havde et meget slapt og stift udtryk. Dengang tænkte jeg at hun måske var medicineret/beroliget - mest p.g.a. hendes øjne der var lidt våde og fordi hun så meget deprimeret ud. Så blomstrede hun op og kom til at se så godt ud.
Det gik galt på turen med hunden igen i dag... Vi kom gående og pludselig kommer en løs brun hund løbende. Den løber mod min, der er i snor, og min bider den. Jeg råber til ejer, der siger ingenting - og i øvrigt er bedøvende ligeglad... Ring til politiet, siger sjakbajsen f. hundpatruljen ligegyldigt og hoverende, og slår ud med armen. Hvorfor tager I ikke ansvar, råber jeg til dem. Sjakbajsen fortsætter: ring til politiet fortsætter han hånende. Jeg går ned til ham på hans grund og spørger hvad det handler om: ring til politiet, fortsætter. Farvel, siger han - at jeg skal gå (fra hans/deres område/grund) Det er tabt kamp