Læs dagbog

Lørdag, Mandag og Hej J :)

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 14. januar 2023 09:43

Jeg vågnede meget tidligt og lavede mig en kop kaffe og faldt i søvn fra den og vågnede til en iskold kop..
Ikke så meget spændende fra igår :)
I dag skal jeg til kaffe hos en af de ukomplicerede. :)
Jeg skal ha lavet min plakatvæg færdig og vil igang med at gøre min have forårsklar. Min vinstok har smidt alle sine blade og er klar til nye blade. Jeg elsker når mine ramsløg begynder at vise sig under mynten. Lugten er så god og ramsløgen er vist det man også kalder for at nordisk hvidløg, der kan blandes i pesto og i det hele taget bruges som noget der minder om hvidløg.
Tulipanerne har foldet sig lidt mere ud. Måske kan jeg nå at vaske gulvet i stuen og måske læse lidt og se x-factor i aften. Det var lidt fra ettes liv, som det - måske - kommer til at se ud i dag.
Tak for din hilsen til mig igår, Augustha - det var sødt af dig. :) Det er nemmere sagt end gjort at ignorere, men jeg tænker at jeg vil ikke gå ind i om den ene eller den anden har ret og forsøg at sno mig uden om. Jeg tror ikke at man behøver at forklare at man bare ikke ønsker kontakten. Så langt er jeg nu. Der skal nok komme noget godt ud af det, selv om det holder hårdt lige nu.

Go' Weekend til alle

Mandag

I morges hørte jeg de første spætter i år. Et af de aller tidligste tegn på forår. så stedmoderblomsterne og lidt senere de japanske kirsebærtræer.
J, jeg er glad for at du skrev det med at jeg har let ved at snakke med andre. Jeg tænker ikke over det, men det sker tit, også når jeg ikke venter det, og med nogen som jeg aldrig har set før. Jeg tror at det kan øves hvis man/du har lyst til det. Jeg er så kommet galt af sted med "for meget" (?) åbenhed i kvarteret og må trække mig lidt igen.
Jeg er forresten begyndt at lave proteindrikke indimellem, og kom til at tænke på din far sidst jeg lavede det. Det smager som en lækker milkshake og hvis jeg ikke kommer så meget væske ved er det som softice. Det er meget lækkert og måske også noget for din far. Jeg ved så ikke hvordan din mor kan sikre sig at du kommer en gang om ugen - HAH! :)
Ha en god dag, J :)