Læs dagbog

Jeg har det godt

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 16. februar 2023 22:45

Det har vaeret en god dag.
Fuglene har mere lyd på om morgenen og også lige foer solen går ned.
Jeg kan godt vaenne mig til at der er nogen, der ikke synes om mig - det vil der altid vaere.
Jeg taenker at det er nemmere at vaere ligeglad, når man synes bedre om sig selv og på den måde ikke er afhaengig af andre og deres velsignelse. Jeg synes ikke at jeg konsekvent er på tvaers, men jeg vil sgu behandles ordentligt - eller nogenlunde... Komme her og beskylde mig for at stjaele.. hmpf
Gi dig selv det, du har brug for :)
Selvhoejtidelig - ja, hvis man ikke tager sig selv hoejtideligt - hvem sku så, og selvrespekt, hvis ikke man selv har det, hvordan sku andre så..
Jeg skal igang med mine boeger i morgen. Jeg har fundet to eksemplarer af Sådan tackler du din mor.... Hah, jeg må ha ment det, siden jeg har käbt den hele TO gange :)

Jeg har inviteret P på mad i morgen. Hun er ved at arrangere grill-komsammen ude i min have til sommer... haha. Jeg er ikke sikker på at jeg havde sagt god for det for et par år siden. Da ville jeg nok synes at det var graenseoverskridende og har måske også haft et stoerre behov for kontrol (?/ dengang. Lad os se, hvad der sker... Jeg oever mig i at vaere lidt mere tilbagelaenet og det skal nok gå..
Hmm... Hvad ellers....
Min hund ligger ved siden af mig og har det godt. Som herre så hund hedder det vist. :)