Læs dagbog

Vi er heldige at vi kan gå hjem i vores og hej november

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 17. februar 2023 22:28

varme huse og ligge under et varmt taeppe eller en varm dyne, siger jeg til P, da vi har vaeret på en kort aftentur. Jeg foeler mig indimellem dum og naiv, når jeg siger sådan noget - men det er jo bare så rigtigt! Der er mennesker, der ikke har noget hjem eller lever med en voldelig mand eller en voldelig hustru, som de måske ikke kans slippe af me - kvinder, der slår maend, findes også.
Det er let og ukompliceret at komme hos P - altid :) Vi fik god mad og jeg tog - uden at taenke over det - ud af bordet...
Jeg har GLAEDET mig til at besoege hende her til aften! :)
Der er blevet fint i skuffer og skabe her - skoent! :) og jeg ved hvad der er de forskellige steder. Det her er MIT hjem! :)
Jeg har småplaner for weekenden og håber på at komme igang med at laese lidt igen. Jeg vil meget gerne igang med bogen om humorsocialisering.
Vi er meget forskellige P og jeg. Hun blev smidt ud af skolen i 9. klasse - jeg ved ikke hvorfor, og det er også lige meget - og jeg har laest i mange år. Det goer ingen forskel m.h.t. at have det godt sammen; og det er egentlig rart at vide. at sådanne forskelle kan vaere bedoevende lige gyldige.
Jeg taenker at man som menneske kan "hente lidt af det man har brug for" - dårlig vending - og ikke ment som at udnytte nogen - men hente lidt af noget fra den og lidt fra en anden som man har brug for i sit liv.. og måske goer det helt uden at tanke over det.
Nå, nu analyserer jeg igen.
Rigtig god dag og aften.
God Nat og Sov Godt!

Hej november.
JEG synes det er SÅ positivt at du er holdt op med at skrive at du hader dig selv :) Det har du skrevet i rigtig mange år, så godt hvis du er holdt op med det. Det får man det ikke godt af. Jeg kan godt huske, hvordan jeg brugte lignende vendinger i forhold til mig selv, og jeg fik det altså ikke godt af det..
Jeg håber at du helt vil stoppe med at skrive sådan og sige sådan til dig selv. :)
Skidt med de der pn'ere, måske skal du bare gi dig selv lov til det.

Hej J,
Du er sikkert i fuld gang med at pakke og sortere. Sikke et overskud at du pludselig (?) begynder at male dit spisebord midt i det hele.
hihi :) Jeg er glad for at du kommenterede på det med P - at du synes jeg skal få en snak med hende om eventuelle uoverenstemmelser. :) Tak for det :) og God Weeknd :)

-------

Jeg skriver kludret og dårligt i den her dagbog - men sk*de nu vaere med det.:)