Læs dagbog

"Gi' slip på det, du ikke forstår"; og Hej Juce

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 17. november 2022 12:41

har jeg læst et eller andet sted: Det forstår jeg ikke, jeg forstår ikke hvad meningen med livet er, jeg forstår ikke hvorfor vi er her - så spild af tid at tænke mere over det (?). Er det sådan det skal forstås? Jeg tænker indimellem på, hvordan andre mennesker "ser" verden... (Jeg tænker nok i det hele taget for meget - ha :) )
Jeg fik en kop kaffe hos P igår. P hjælper en af sine naboer med forskellige ting, og hun kommer selv og tilbyder sin hjælp... P fortæller mig, at mens hun hjælper naboen, kommer naboen pludselig og siger til P: Forresten; jeg vil godt ha at du lader være med at have besøg af den hund,ellers klager jeg, eller du larmer for meget... Sådan noget forstår jeg ikke... P er så hjælpsom og så synes jeg godt at hendes nabo kan gi hende lidt credit for det... hmm... Men sådan hænger verden så ikke sammen; for naboen.. Gi slip på det, du ikke forstår.. eller noget...
Der står afskårne roser i en vase på mit spisebord. Jeg elsker den slags små hverdagsglæder: 2 bundter for 20 kr,-. Jeg skulle udenbys igår, og fandt en lækker jakke til 50 kr.- i en genbrugsforretning - også luksus f små penge Jeg er lidt trist i dag - jeg tænker vist i det forkerte baner.

Hej Juce.
Dejligt med en dagbog fra dig. Tillykke med dit nye barnebarn :) Det er trist med hunden, og jeg forstår godt, at du er ked af det... Jeg håber min hund bliver en "gammel dreng"

Hej igen :)