Læs dagbog

Godmorgen

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 18. november 2022 07:37

Tidlig morgen fra min plads i sofaen. LED-fyrfadslys i vinduet og roserne står rigtig flot endnu. Egentlig behøver jeg ikke at tænke en fornuftig tanke ( frihed (?)), men jeg vil alligevel prøve at skrive lidt fornuftigt..
Tak for din hilsen, J. Jeg tror også at for mange tanker og grublen har ført til depressioner og kriser for mit vedkommende. Men nu er jeg/du i det mindste bevidst om det :) Ærgerligt, at det ikke blev til noget med Zumba...Held og lykke med søgning af både lejlighed og rækkehus. Jeg krydser fingre for dig :)
Bedste tanker og god weekend til dig, Kære J :)
------
Jeg har kun en enkelt "fast" aftale i dag, og jeg vil se om jeg ikke kan få skrevet i et par timer.
Jeg tror jeg vil tage på kirkegården i næste uge - hvis jeg kan. Jeg vil købe noget gravpynt og et par lys; og jeg har et par meget gamle briller liggende, som jeg også tænker på at tage med. Min bedstefar døde omkring det her tidspunkt for mange år siden. Jeg tror jeg har skrevet lidt om ham før... Han var glad for at læse og kørte også til byen for at hente bøger til sine tre drenge. Jeg forestiller mig hvordan han svinger benet over sadlen på sin cykel og cykler afsted og hvordan han er kommet hjem igen med bøger. Jeg kan godt lide tanken om, at det træk er gået videre og at min far også har fundet bøger til mig, fra jeg var helt lille. Så mon ikke jeg skal tage de briller med og lægge dem ved gravstedet. Jeg ved ikke om det er at romantisere og om jeg er lidt krukket eller om det bare er åndssvagt... Sidst jeg snakkede med min far, og hans samlever B, fortalte han, at han er glad for at jeg læser..
Min hund sover under dynen endnu. Lige om lidt vil jeg tage min nye jakke fra genbrugsen på, som er god til udendørs til regn, blæst og kulde og gi hunden sin lille jakke på også..
God dag og god weekend :)