Læs dagbog

Store Brian

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 19. november 2022 08:41

Hvis jeg går hjemmefra kl. 9.30 møder jeg ikke Store Brian. Sådan er det lidt, når jeg tænker på hundefolket - som at være tilbage i skolen og være bange for at møde klassens leder - Store Brian .Store Brian, Packleaderen, ham, der kan være rigtig grov og meget uforudsigelig - plejer at gå på et bestemt tidspunkt med sin hund og er sådan ca. hjemme igen kl. det. Hah - det er grotesk og mine udregninger for hvornår jeg kan gå tur minder lidt om Olsen Bandens planer og udregninger for endnu et stort kup. Nå, sådan er det så nu... Jeg går tur kl. det og slipper for..

Jeg er inviteret til ristet hotdogs hos P i dag. Vi gik forbi en pølsevogn på en tur med hunden og P kunne godt spise en ristet hotdog. 30 kr.! - Dyrt for en hotdog, så nu er jeg inviteret til hotdogs. Var det ikke sådan noget "vi" drømte om som børn; at når man blev voksen, så kunne man spise alle de hotdogs man ville, og i det hele taget, spise hvad man ville og bruge alle sine penge på slik. Jeg er spændt på, hvordan det bliver... ;)
Jeg skal have pakket æsken med chokolade ind, så T kan få den.

Hej J. Idéen med brillerne er nok lidt tosset men jeg kan godt lide tanken alligevel. Når du spiser for meget - som du skriver - jeg spiser helt sikkert mere end jeg har brug for - så håber jeg at du får spist en masse godt. :) Er du stadig glad for Nutella? :) Det er lang tid siden, at jeg har fået det; men det er altid et hit :) Jeg synes du virkede glad i din dagbog igår. Ønsker dig en god weekend. Går det nogenlunde hos din far og mor? Knus, ette