Læs dagbog

Jeg har sovet rigtig længe i dag

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 18. januar 2023 11:11

men jeg skal ikke nå noget og behøver ikke at forklare eller undskylde overfor nogen.
Jeg havde en dejlig dag igår.
Tulipanerne står flot - jeg glæder mig allerede til at købe nye.
Jeg har fået brev fra T, grandkusinen.
Hun skulle på rejse til USA med sit arbejde. Hvordan ville det være, hvis det var mig, tænkte jeg vist først.. Men det er det ikke. Jeg har mit liv med mine ressourcer og begrænsninger og jeg er så glad for at jeg kan glæde mig på andres vegne - for det kan jeg. Glæden skulle - umiddelbart - være den samme, om man er glad på andres eller egne vegne; så hvorfor ikke bare være glad for andres succes og lykke også :)
Ved dyrlægen sidst: Dyrlægen - en mand på ca. 30. Jeg er imponeret. Hold nu op! Det er en meget svær uddannelse, men tænker skælmsk og fjollet ved mig selv: Det bliver nok ikke i det her liv, ette - hihi. Jeg har mit liv, jeg skal passe og ha det bedste ud af.
Nå, nu analyserer jeg igen. :)
Hunden skal ha mad til sin runde hundemave, så han er fit til at gå.

Hej Åsa,
Det er ikke altid helt nemt med den familie, synes jeg. Som du ved, har jeg det heller ikke nemt med min.
Hvis jeg skal ha kontakten med nogle af mine "gamle" relationer, skal jeg indstille mig på, at det bliver på deres betingelser, og at jeg ikke kan forvente meget noget eller ikke noget nyt. Jeg kan - måske - være med til at tilføje nyt og ændre lidt - kan ikke finde bedre ord - ved at se anderledes og mere forstående på dem, deres situation og deres liv.

Måske det samme med din bror. Det er måske godt, at du ved hvordan han har haft det.
Måske spørge til hvordan HAN havde det, da I var børn og se om det kan bringe noget ind i jeres relation og måske kan det skabe en form for bånd imellem jer.
(Nå, jeg må hellere stoppe, inden jeg får skrevet en doktorafhandling - HAH. Måske kan du bruge noget af det).
Jeg tænker på, om jeg skal mødes med min grandkusine engang. Hun har spurgt om jeg vil mødes og jeg er velkommen hos den og den - siger hun... hm.. Måske vil "nye" familiemedlemmer se helt anderledes på mig :) Jeg ved det ikke..
Go' dag; og hvor er det godt ,hvis du har en sød og rar ven :)

Hej J,
Jeg håber at du er ved godt mod. Bedste hilsner fra ette