Læs dagbog

Torsdag - Hjemme igen

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 19. januar 2023 12:05

Jeg så de første erantis igår.
For et par timer siden måtte jeg stoppe op på en sti, fordi der stod en fiskehejre midt på stien. Jeg stod og ventede på at den ville lette, en dame kom cyklende i min retning og satte farten ned, og ventede, som jeg, på at hejren lettede. - Det er fantastisk, hva, sagde hun. Ja, det er utroligt, svarede jeg, det ser man ikke ret mange steder.
Jeg ringede til min far og B igår. Jeg snakkede med B i lidt tid og hun spurgte min far, om han ville snakke med mig. Det ville han ikke... hah! Ej, altså, sikke en familie, jeg har. Jeg forestiller mig hvordan han har verfet hende af. - Han har det ikke så godt i dag, sagde hun, og sidder og reflekterer. Nej, ok, tænkte jeg. - Det kan jeg jo heller ikke bare forvente, sagde jeg. Det kan være I er midt i et eller andet, så I gør bare som I synes.
Nu ved jeg lidt mere om min far, hvad han har oplevet, og hvorfor han er som han er. Jeg er blevet en del ældre og han er gammel nu; men hvis det er et barn eller et ungt menneske, hvor forælderen viser samme mangle interesse så er det d*lme ikke godt..
Jeg har en aftale senere i dag. Jeg gider ikke, men det skal bare klares. I morgen skal jeg spise sammen med P. Jeg er så glad for at være sammen med hende - så let og ukompliceret.
For mange år siden havde jeg en veninde, som jeg havde det på samme måde med. Vi lå tit på hver sin sofa og så fjernsyn og snakkede hele natten. Der var - tror jeg - jeg kan jo ikke vide hvordan andre tænker - en accept og afslappethed, som jeg ikke har oplevet så mange andre steder. Jeg fik min egen dyne hos hende: Vær's'go', sagde hun, så kan du bare hente den, når du synes.
Der er den samme afslappethed hos S. Det er guld værd.

Ha en god dag. :)

Hjemme igen. Det er lysere i længere tid nu.
Nye gule tulipaner. Specielle malerier i det venteværelse hvor jeg var i en halv times tid. En tur forbi Søstrene Grene. Et af mine yndlingssteder. De fire årstider fra anlægget og duftpinde og fine ting. Jeg købte ikke noget, men butikken er altid et besøg værd. Jeg cyklede hjem med de gule tulipaner i cykelkurven. De står nu på bordet. Klementinerne jeg har købt vil jeg lægge i et fad - senere :)
God Aften :)