Læs dagbog

Frihed

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 20. juli 2023 19:29

taenkte jeg igår aftes efter en lang gåtur sammen med P og hunden. Frihed til at goere (naesten) som jeg vil.
Jeg havde vaeret med bussen til den anden ende byen; dertil hvor min mor ville graede af skam, hvis hun vidste at jeg kom.
Måske skal jeg skrive lidt om skam, eller de tanker jeg har om skam på et tidspunkt.

Vi skal med bus til et arrangement et godt stykke vej herfra i morgen, og jeg har koebt flutes, hummus og lidt groent til sandwich. "Cheese-cake-bundene" er lagt i bunden af glas, der nu står i fryseren. Om jeg får lavet ostecremen i aften ved jeg ikke, men det kunne vaere meget hyggeligt at have kage med også.

P snakker om at hun kunne taenke sig at leje et sommerhus i nogle dage. Ok, så goer vi det, sagde jeg sidst hun snakkede om det. Jeg vil undersøge hvordan man goer og det kunne vaere hyggeligt at komme af sted.

Hej J og Chloe.

Jeg ser nogle af de programmer med Rune Klahn, der hedder Tabu. Igår handlede det om OCD og i naeste uge handler det om spiseforstyrrelser. Rune Klahn har samlet en lille flok mennesker, de samles i et sommerhus, hvor de hver isaer fortaeller deres historie og hvordan de lever.
Jeg har set programmet om spiseforstyrrelser, fordi jeg har tv2 play, men jeg vidste faktisk ikke om jeg turde - hverken se programmet om OCD eller spiseforstyrrelser...

Hold da op, hvor er begge dele styrende og hold op hvor fylder det meget

Hej Chloe. Dejligt at høre lidt om dit liv også 😀