Læs dagbog

Ny dag - ny begyndelse - Hej JHN

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 21. maj 2022 11:46

Jeg gik igang med at gøre mit badeværelse rent igår og vil klare resten i dag. Jeg har også et par hylder i et af mine skabe, som jeg skal ha ryddet op på og finde tøj frem til varmere vejr og lægge tøj væk.
Læg det fra dig, de knap så gode tanker og oplevelser. Lad være med at bruge for mange tanker det samme sted.. Tanker kommer og går alligevel.
Jeg har en bekendt, der siger, at han kan ikke vente til imorgen, at vente på en ny dag, hvis der er et eller andet han skal ha rystet af sig, og som fylder, så han tager sig en lur, clearer hjernen, og starter "forfra". Man skulle kunne gøre det samme ved meditation.
Har fået brev om strafporto på mine breve med chokolade.. Arrgh, tænkte jeg, men det er lige meget. Modtager er blevet glad for brevet - og nu ved jeg hvad det koster fremover. Slut! Videre! Nye tanker - nye begyndelser.
Jeg er spændt på returbrevet fra den jeg sendte chokolade til. (Så kan jeg gå og glæde mig til det :))
Jeg sendte en af mine noveller til en "skriveven" igår, og da jeg så mine tekster igennem fandt jeg andre noveller som jeg ikke er blevet færdig med. Jeg vil se på den ene af dem i dag. Den er sjov, og jeg hyggede mig med at skrive den - kan jeg huske :)
I morgen skal jeg være sammen med P. Jeg skal ha købt sodavand og pakket tasken med vand og mad til hunden. Vi skal ud til et område, hvor vi ikke har været før.
Mandag fortsætter jeg med noget socialt, som jeg begyndte på for et stykke tid siden.
Jeg skal ha ordnet grøntsager til wok til i aften.

hmm... hvad ellers.. Jeg ville ha skrevet lidt om en psykiater jeg kom hos engang.. Åh, sikke noget.. Det er godt nok ikke lige meget, hvem man møder når man skal i terapi. Eller sådan i det hele taget.. Godt, at jeg har mødt en god psykiater - hende jeg har nu - Hun er guld.. :)

Bog om Martha Christensen kommer i næste uge.

Hej JHN, eller God Aften,
Jeg synes du skal række efter alle de muligheder der er - indtil det løser sig :) Jeg tror på det :)
Jeg er ikke så god til det rent tekniske på en computer, men ku du få nogen til at hjælpe dig med at skype/snakke over video? Lillebror måske :) God aften og de bedste tanker i din retninger :)
Jeg har nok ikke så meget forstand på lydoverfølsomhed.. Men jeg synes at jeg er mere påvirket (?) af for mange indtryk, og tænker på om det er fordi jeg er mere i alarmberedskab end andre.. Aner det ikke... Håber på det bedste for dig :)