Læs dagbog

Lettelse - Hej J - Hej igen, J :)

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 25. januar 2023 08:06

Pyha; man kan allerede se på netbank i dag, hvor meget man skal betale i el og det er ikke så slemt, som jeg havde frygtet.. :)

Hej J,
Når jeg tænker over det, kan jeg godt se, at det er nok ikke lige er det du har allermest lyst til - at få hjælp gennem læge eller andre til bolig Jeg forestillede mig hvordan du gik hvileløst rundt og rev dig selv i håret og ikke kunne holde ud at være nogle steder p.g.a. larm. Ha' en god dag, J :)

Hej J
DET forstår jeg godt! Det kan være frygteligt med larm eller hvis man ikke har det godt der hvor man bor! Det var helt forfærdeligt at bo det sted, hvor jeg boede før jeg flyttede hertil. De var over mig konstant på en måde jeg slet ikke havde forestillet mig. Om jeg ikke skulle, og hvad var det for en bil der holdt der igår og hvorfor jeg havde lys en nat... Jeg var ved at blive vanvittig, og jeg boede der ikke ret længe før jeg begyndte at søge noget andet. Jeg kan huske hvordan jeg tænkte "åh nej", når jeg var ved at være hjemme og så min lejlighed og jeg havde det som om at jeg boede i et drivhus, fordi de hele tiden var der. Det var ret ekstremt og jeg har ikke oplevet at nogen gik så tæt på før. Jeg ved ikke om jeg smider benzin på bålet ved at skrive som jeg gør og det er hellere ikke for at komme med værre eksempler - for slemt er vel slemt! Jeg ved hvor slemt det kan være at bo et sted, hvor man ikke har det godt - hvad enten det er larm - jeg føler med dig - eller om det er naboerne der er ubehagelige på andre måder... Jeezz, altså...Jeg håber sådan for dig at du finder noget godt... Virkelig! Det var sådan en lettelse at komme hertil og der gik alligevel nogle år før at de problemer jeg har nu dukkede op. Det havde jeg heller ikke ventet eller prøvet før. Det sted hvor jeg boede inden jeg flyttede i drivhuset - ja, det er nemmere at grine af det, når man er videre.... :( - der boede jeg en 12 år og der var ingen problemer med hverken støj eller mærkelige naboting - der ville jeg bare gerne ha noget andet.. Knus fra ette

hej igen..

Det kan være svært at fornemme hvordan vi egentlig har det hver især, når vi skriver her - men jeg tvivler altså ikke på at det er svært for dig at være i det og jeg synes ikke at du skal bebrejde dig selv det. Jeg havde det sådan lidt - da jeg boede i drivhuset - at nogle gange kunne jeg sådan godt klare det og andre gange havde jeg det helt elendigt med at være der og var meget utålmodig med at komme derfra.. Måske har du det lige sådan..