Læs dagbog

-Trygt, - Hej J,

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 26. januar 2023 09:20

at jeg kan sidde her eller nusse rundt, og GODT at jeg ikke skal ud at mingle med engangse-cigaretter med Hubba Bubbasmag og fototelt og stativ til fotoophæng fra Netto. Jeg er ikke sikker på at det er sundt at jeg har det sådan at jeg nyder at kunne trække mig så meget fra den normale (?) verden, men: TAK, Velfærdsdanmark; at jeg modtager overførselsindkomst, og at andre har muligheden for det også. Jeg synes det kan være nemt at tage det som en selvfølge, eller måske at ærgre sig over ikke at få alm. løn.. Det kan godt ske at jeg lister hen over de større områder her for at undgå eventuelt ubehagelige møder, men så er det sådan det er. Jeg vil ikke være en del af dårlig og ubehagelig opførsel. Lad mig bare være den mærkelige og asociale der går rundt for sig selv - det er sådan jeg har det bedst - HER! Jeg føler ikke at det er resignation, men derimod et bevidst valg at gøre sådan.
I morgen skal P og jeg lave mad og spise sammen. Jeg tror det bliver sjovt og hyggeligt at stå ved hendes komfur og lave mad sammen. P har noget mad hun har svært ved lave - så det prøver vi. Det er sådanne helt specielle venindeting (?), som jeg ikke har lavet i mange år.
På vores første tur igår, var der pludselig en der lænede sig ud fra sin altan: Hej ette! Det var K - ham med blåbærrene. Jeg vinkede igen. Bare lad mig være sammen med de mennesker jeg har det godt og trygt med -
ikke tvunget til at være sammen med andre..
Jeg ringede til Rigsarkivet igår...Hmm... Jeg ved ikke hvordan min familie har kunnet slæbe rundt på de hemmeligheder i så mange år; uden at nogen nogensinde - i hvert fald ikke bevidst - har lækket på noget af det. Måske har det været lige så svært at fortælle... Mon der findes så mange hemmeligheder i alle familier. Måske er det derfor at der altid har været sådan en trykket stemning, som jeg har kunnet mærke stort set altid.. Der var også en hemmelighed omkring en kusine, som vi for alt i verden ikke måtte nævne. Det var først da hendes far var døende, at hendes bror fortalte sine forældre, at det ville han ikke stå med selv.

Hej J :) (Jeg skriver (og snakker - hah :) for meget).
Det er ikke sikkert at det er rigtigt, men jeg er næsten sikker på at du tænker: Jeg er altså også meget lydfølsom og jeg skal virkelig være mere rummelig - ikke sikkert at det er rigtigt.
Jeg tænker tit om mig selv: Du ER sgu også meget følsom og nærtagende, ette, og det er bare en lettelse når jeg når dertil, hvor jeg kan tænke: Nå, men så er jeg det og så må jeg indrette mig efter det - også uden at føle at det er resignation men at valg - Omgiv mig med nogen der ikke "slår så hårdt" eller hvor det altid er behageligt - de findes! :) Jeg har ikke styr på alting og vi veksler vel bare tanker om hvordan man kan tackle forskellige ting. Måske skal du indrette dig i mere støjfri områder.

I DAG er der Zumba! :) Rigtig god fornøjelse og god dag - husk slik senere, J! :)

Hej J,
Hvor spændende og dejligt at du har fået tilbudt lejlighed og held og lykke med kig på den. :)
Jeg er overrasket over at min dagbog kan læses som om at jeg har det skidt igen og at nogen er efter mig... Sådan er det ikke... Jeg regner med at der nok hele tiden vil være eller komme et eller andet og jeg forsøger at passe ind her så det passer bedst til mig.. Jeg føler ikke at der er nogen der er efter mig, men regner med at sådan er tonen her. Jeg godt klar over at jeg skiller mig ud ved at undgå nogle stykker og der er også nogen der bestemt ikke synes om mig, men det kan jeg godt leve med. Men at nogen er efter mig føler jeg altså ikke. Jeg er lidt i chok over at det kan læses sådan :O
God aften til dig - og god nat - hvis du kan sove af forventning og spænding :)